Nieuws

Chocolade crêpes

Chocolade crêpes kun je natuurlijk als warme maaltijd eten, maar wat dacht je van crêpes als dessert? Met een bolletje vanille-ijs, of een lekker zoete roomvulling er in...

Lees meer »

Twee weken zonder suiker (& hoe is het nu?)

Vorige week bestookte ik jullie zeven dagen lang met suikervrije berichten. "Veel te kort om er iets van te merken," zeiden sommigen van jullie toen al. En dus ging ik afgelopen week door met suikervrij eten. Dat ging best goed. Nog steeds geen glas cola gehad... (en wat is dat met die paaseitjes?)

Lees meer »

Notenbrood

Tijdens onze vakantie in Frankrijk aten we een ontzettend lekker notenbrood met verse geitenkaas. Zo'n brood bakte ik dus thuis ook: & deze is minstens zo lekker.

Lees meer »

Parmezaanse ovenfriet

Afgelopen week kreeg ik het tweede proefpakket van CêlaVíta: friet! Ik maakte er Parmezaanse ovenfriet mee. En die vielen bij iedereen thuis in de smaak.

Lees meer »

Suikervrij: dag 7 (chocola! & de conclusie)

De laatste suikervrije dag. Met chocolade! Het is gelukt :-) Mijn conclusie na 7 dagen zonder suiker: suikervrije maaltijden zijn prima te doen, tussendoortjes zonder suiker zijn moeilijk te vinden & vét duur, en na een week merk je eigenlijk nog geen verschil.

Lees meer »

Suikervrij: dag 4 (prima dagje!)

Vandaag was een prima dag. 's Nachts lekker geslapen, geen migraine meer & heerlijk gegeten. Eén minpuntje: tijdens het boodschappen doen nog géén suikervrije chocolade gevonden :-(

Lees meer »

7 dagen suikervrij!

Deze week ga ik suikervrij eten: 7 dagen lang geen geraffineerde suikers of kunstmatige zoetstoffen. Gewoon omdat ik wel benieuwd ben wat voor effect dat op mijn lijf heeft!

Lees meer »

Lichtbruin melkbrood

Ik had eindelijk mijn nieuwe broodbak-blikken in huis - en die moesten natuurlijk meteen worden getest! Ik bakte er als eerste dit lichtbruine melkbrood in.

Lees meer »