Rijstschotel met camembert & hamlap

Gepubliceerd op 5 maart 2016 om 12:14

Dit mag alle dagen wel bij ons op tafel staan: volkoren rijst met camembert & hamlap. En 100% zonder suiker (mocht je dat willen weten).

Deze ovenschotel aten we tijdens mijn suikervrije week (zie hier) en dus checkte ik álle etiketten voor ik ook maar iets gebruikte. Ik koos voor zilvervliesrijst (daar zitten meer voedingsstoffen in) en gezeefde tomaten. Ik had namelijk geen zin om zelf tomatensaus te maken, maar in alle pakjes tomatensaus zit suiker. Dus dit was een mooie tussenweg. Beetje kruiden er bij & je hebt een heerlijke basissaus!  

Ik maakte meteen een dubbele portie & schoof één schotel in de vriezer. Zonder de tomaten en camembert overigens, want die vriezen niet mooi in (zie ook hier voor wat je allemaal in kunt vriezen). Dan hoef ik binnenkort alleen maar de ovenschotel te ontdooien en er wat tomaat & kaas aan toe te voegen. En dan kan het zo de oven in! Lekker makkelijk.

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.