Aardappelschotel met pangasius, sperziebonen & kerrie

Tijd voor vis! Dat had hier al heel lang niet op tafel gestaan, dus dat mocht wel weer eens. Ik maakte met een pangasiusfilet deze hele eenvoudige aardappelschotel met kerrie, sperziebonen & geraspte kaas. 

Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 rode uien, gesnipperd
  • 200 gram pangasiusfilet, ontdooid en in stukjes gesneden
  • 240 gram sperziebonen, voorgekookt
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 400 gram aardappelpuree
  • peper
  • zout
  • geraspte kaas

 

En zo maak je 't

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Verhit wat olie of boter in een pan en fruit de ui in een paar minuten glazig. 
  3. Doe de sperziebonen in een ovenschaal.
  4. Bestrooi de vis met kerriepoeder, peper en zout. Meng de gefruite ui er door en schep dit bovenop de sperziebonen. 
  5. Verdeel de aardappelpuree er over en strooi hier een lekkere laag geraspte kaas over.
  6. Bak de schotel in 25 minuten gaar in de oven. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.