Tonijn tortilla's

Kunnen jullie tortilla's eten zonder te knoeien? Hier wordt het altijd een dikke bende op tafel! :-) Vandaag stonden er tortilla's gevuld met tonijn & groente op het menu. 

Tortilla's zijn ideaal om restjes in te verwerken. Ik had voor vandaag helemaal niet vooraf bedacht wat we zouden gaan eten. Ik dook dus in de kast & vond daar wraps en een blikje tonijn. Samen met wat verse paprika, tomaat & lente-ui, geraspte schapenkaas en een bakje zure room werden dat dus tonijn tortilla's. Oké, ik had natuurlijk een versie zónder tonijn... :-)

En ik schoof ze lekker in de oven - dat scheelt in elk geval bij het serveren een boel rommel aan tafel, Je hoeft in elk geval niet steeds zelf een tortilla te vullen (en overal te knoeien). Het enige punt is dat je ze netjes uit de ovenschaal op je bord krijgt... Lukt ons ook niet, haha! :-D 

Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 lente-uitjes, in stukjes + 1 extra
  • 2 rode paprika's, in stukjes
  • 2 tomaten, in stukjes
  • 300 gram tonijn, uitgelekt
  • 1 zakje Mesa Mexicana Pescado (18 gram)
  • 6 grote tortilla wraps
  • geraspte schapenkaas (of andere kaas)
  • 125 gram zure room
  • ijsbergsla

 

En zo maak je 't

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  2. Verhit wat olie of boter in een wok. Bak de 2 lente-uitjes, paprika en tomaten in 2-3 minuten zacht. Voeg dan de tonijn en de kruidenmix toe. Roerbak 1-2 minuten mee. 
  3. Verdeel het groente-vis mengsel over de 6 wraps, rol ze op en leg ze in een ovenschaal. Strooi de geraspte kaas over de wraps.
  4. Schuif de ovenschaal in de oven en bak de wraps 20-25 minuten, totdat alles goed warm is en de kaas mooi goudbruin.
  5. Strooi de extra lente-ui over de wraps. Serveer met de zure room en ijsbergsla. 


 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.