Tosti kaas appelstroop

Voor als je zin hebt in een andere tosti dan de gewone met ham & kaas: maak er eens eentje met appelstroop & kaas! Super lekker :-) 

Ik bak voor de mannen thuis regelmatig ham-kaas tosti's, maar voor mezelf maak ik af & toe eentje met kaas & appelstroop. Misschien vind je dat een vreemde combinatie voor een tosti... maar echt, je moet het eens proberen, hoor! Kaas & appel smaakt zo lekker bij elkaar. Net als bij deze sandwich met kaas & appel. Die moet je ook echt eens proberen. 


Ik denk dat het ook heel lekker is om dunne schijfjes appel in deze tosti mee te bakken. Dat wil ik al tijdens eens proberen, maar meestal heb ik te weinig tijd en dan blijft het er dus bij. Binnenkort toch maar gauw eens doen!

En o ja, deze tosti eet je dus niet met ketchup er bij. Dat is dan weer géén combi. 

Ingrediënten voor 1 tosti

  • 2 boterhammen
  • halvarine
  • kaas
  • appelstroop (ik gebruikte die van Fruitesse met kaneel & rozijnen er in)


En zo maak je 'm

  1. Besmeer beide boterhammen met een dun laagje halvarine.
  2. Besmeer één boterham op de niet-beboterde kant met een dikke laag appelstroop. Leg daarop een aantal plakken kaas. Leg de andere boterham met de niet-beboterde kant op de kaas.
  3. Zet een koekenpan (zonder boter) op het vuur en bak de tosti aan beide kanten goudbruin. Snijd de tosti doormidden en eten maar!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.