M0estuin update: appelbloesem! (16 april 2017)

Hallo, appeltaart! Wat staat 'ie mooi in bloei hè, ons kleine appelboompje? Hij zit boordevol met knalroze bloesem. 

Zoveel roze bloempjes... daar word ik heel erg blij van. Alleen al omdat het zo'n mooi gezicht is. Ik houd zo van de lente! Al dat frisse groen en eindelijk weer bloeiende bloemen in de tuin. Vorig jaar, toen ik dit mini appelboompje plantte (hij is ongeveer een meter hoog) bloeide hij ook, maar daarna viel alle bloesem van de boom. Geen appeltjes dus dat jaar, en ook geen appeltaart... :-( Ik hoop zo dat dat dit jaar anders is. Fingers crossed!  

Rode bonen
En wat zeggen jullie hier van? De bonenplantjes! Vanochtend zaten die groene blaadjes die nu boven de vaas uitsteken nog verstopt in het bruine boontje. En toen we 's middags thuis kwamen, was het zomaar ineens een heus plantje geworden dat al boven de vaas kwam! Wow. Dat gaat snel!! Jullie kunnen je de verbazing van de jongens voorstellen (en van mezelf ook trouwens, haha!). Ik ben erg benieuwd hoe de plantjes verder groeien. Hoe groot zouden ze worden? En groeien er straks ook echt boontjes aan?  

AH moestuintjes

En ja, wij hebben ze inmiddels ook: moestuintjes van de AH. Als ik nieuwe boodschappen haal, moet dat van de jongens verplicht bij de AH. Want ze missen nog de zonnebloem, de cavolo nero, de phacelia en en en... ik weet het niet precies, maar ze doen het handig daar bij de AH. Beetje jammer dat we gister voor niks daar onze inkopen deden, want de moestuintjes waren op. Drie balende jongens dus. Wat is jullie favoriet? De jongens zijn vooral blij met de komkommer en de zonnebloem. Ik zelf vind 't peultje 't leukst... gewoon omdat dat zo vrolijk klinkt! :-) 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.