LunchSkins: een wasbaar broodzakje

Vind je 'm niet leuk, dit uitwasbare brood zakje? Ik kreeg 'm zomaar van een collega en het is echt super handig voor je lunch. Als je je eten op hebt zit je niet meer met zo'n enorme broodtrommel in je tas & het is veel beter voor het milieu dan plastic boterhamzakjes.

Ik stop altijd een heleboel beleg op mijn brood - komkommers, tomaten, sla, bijvoorbeeld - en dus stopte ik mijn lunch altijd zo strak mogelijk in een plastic zakje, zodat alles tegen lunchtijd nog steeds tussen de broodjes zou zitten in plaats van er naast. In de LunchSkins blijven mijn broodjes prima bij elkaar! Ook fijn. Het brood op de foto is dit zelfgemaakte maïs busbrood. Er kan trouwens ook fruit in zo'n LunchSkins. Of koekjes. Of tomaatjes en worteltjes. Noten en rozijnen. Wat je maar wilt natuurlijk. 

Ik maak 'm schoon in de vaatwasser, hij draait gewoon mee met de borden, glazen en pannen. Handig, hè? En als 'ie niet zo vies is, dan volstaat een nat doekje er door ook wel. 

Benieuwd waar je ze vindt? Je kunt ze overal en nergens online kopen (ff googlen), maar als je liever naar een winkel gaat: ik heb ze ook gezien bij o.a. de Wereldwinkel en de Bever. Ze zijn er in verschillende formaten en met wisselende bedrukking; de prijs varieert van € 8,95 - € 15,95.

P.S. Leuke collega trouwens hè, dat ik zomaar zo'n mooi lunchzakje krijg! :-) 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.