Notenbrood

Gepubliceerd op 14 maart 2016 om 07:50

Tijdens onze vakantie in Frankrijk aten we een ontzettend lekker notenbrood met verse geitenkaas. Zo'n brood bakte ik dus thuis ook: & deze is minstens zo lekker.

Ik krijg meteen weer zin in de zomervakantie bij het eten van dit brood. Tijdens onze vakantie in Frankrijk in 2015 hebben we een aantal dagen doorgebracht bij een riviertje waar we in konden zwemmen, in de schaduw van een aantal bomen. Het was namelijk al dagenlang 40 graden - geen weer dus om echt actief op pad te gaan - en daarom namen we brood, verse geitenkaas (en chocoladepasta voor de jongens), een bal en wat leesboeken mee dan & dan zaten we de hele dag bij het water. Kortom: écht vakantie!!! Heerlijk. Ik wil zo weer terug.

En dat Franse notenbrood was dus zo ontzettend lekker dat het al tijden op mijn to-do-lijstje stond om zelf een recept voor een notenbrood te bedenken. Het was er alleen nog niet van gekomen, totdat ik een verse geitenkaas cadeau kreeg. En dat hoorde op notenbrood, vond ik. Goede reden om aan de slag te gaan... en wat was het lekker. Ik waande mij bijna weer in Frankrijk. Dit brood gaan we vaker bakken!  

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.