Parmezaanse ovenfriet

Gepubliceerd op 7 maart 2016 om 21:25

Afgelopen week kreeg ik het tweede proefpakket van CêlaVíta: friet! Ik maakte er Parmezaanse ovenfriet mee. En die vielen bij iedereen thuis in de smaak.

Tot dusverre waren alle friet die we in de oven klaar maakten geen succes. Ze bleven slap en bleek en smaakten meestal nergens naar. Tot onze verrassing was dat met deze friet echt totaal anders: ze werden knapperig & goudbruin. De paar mini-frietjes die ook in de zak zaten werden wat té bruin, maar goed, detail. Dit waren lekkere ovenfriet! Niet hetzelfde als gefrituurde patatten (dûh, die komen uit het vet), maar zeker een goed en lekker alternatief.

Lekker met wat Parmezaanse ovencourgette, sla & een stukje vlees.  

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.