Home » Nieuws

Nieuws

Kerrie-preischotel

Prei en kerrie is altijd een goede combinatie. Doe er wat banaan, rozijntjes, gehakt en aardappels bij en je hebt een heerlijke prei-kerrieschotel.

Lees meer »

Kipnuggets

Onze jongens zijn gek op kipnuggets. Meestal haal ik een pak diepvries kipnuggets uit de supermarkt (wel zo gemakkelijk), maar wist je dat je ze ook heel eenvoudig zelf kunt maken?

Lees meer »

Nachos ovenschotel

Chips als avondeten: daarvoor krijg ik mijn mannen wel aan tafel! "Kunnen we dit ook vaker eten?" Oké, note-to-self: nachos ovenschotel op de gaan-we-vaker-eten-lijst zetten (check!).

Lees meer »

Kwarkkruimelcake

De kruimels op een kruimelvlaai of appelkruimeltaart zijn het lekkerste onderdeel van de taart. Toch? Op deze kwarkkruimelcake maakte ik dus een lekker dikke laag kruimels. Yum!

Lees meer »

Koken & bakken met de skottelbraai

Zullen we, terwijl het buiten hondenweer is en het al lang niet meer zomer lijkt, nog weer even terug naar de vakantiesfeer? :-) Wij hadden dit jaar voor het eerst een skottelbraai mee & daar kun je echt heel erg veel mee. Hier lees je een paar ideeën op een rij!

Lees meer »

Mosterdsoep

Soms duurt het even voordat een gerecht helemaal naar mijn zin is. Ik had al vaker mosterdsoep gemaakt, maar elke keer was 't 'm toch nét niet. Tot nu dan: deze mosterdsoep vonden wij erg lekker. Die houden we er dus in!

Lees meer »

Knoflook-kruiden croutons

Heb je nog een restje oud brood over? Daar kun je niet alleen paneermeel van maken, maar ook deze knoflook-kruiden croutons. Lekker in een salade (tenminste, als je ze dan nog niet op hebt...!).

Lees meer »

Kip enchilada schotel

Zitten jullie ook altijd zo te knoeien als je wraps eet? Deze kip enchilada schotel maak je met wraps, die je als een lasagne stapelt met vlees, groente en home-made saus. Veel minder geknoei, maar minstens zo lekker!

Lees meer »

Knapperige vis uit de oven

Een visje met een korstje dat zo knapperig is alsof het uit de frituurpan komt. Deze knapperige vis komt uit de oven en is dus een stuk gezonder dan de gefrituurde variant!

Lees meer »

Gnocchi met pesto & garnalen

Laat je niet voor de gek houden door de kleur: deze gnocchi met pesto & garnalen is echt heel lekker. En je hebt er maar 7 ingrediënten voor nodig, dus het is ook nog eens super simpel.

Lees meer »

Cakejes uit de skottelbraai

Ik vertelde het al eerder: deze zomervakantie heb ik mij uitgeleefd met de skottelbraai. Tot groot plezier van vooral onze jongste kun je daar ook cakejes in bakken!

Lees meer »