Stoofpeertjes

Gepubliceerd op 22 oktober 2015 om 13:04

Eén van de voordelen van de herfst: er zijn weer stoofpeertjes! Ik ben er gek op. En ze zijn heel gemakkelijk te maken - je hebt er maar drie ingrediënten voor nodig.

Meestal eet ik stoofpeertjes gewoon als warm eten, met wat aardappels (en een stukje vlees, voor de vleeseters). Hmmm. Ik ben trouwens ook in staat om de pan met stoofpeertjes gewoon zo leeg te eten, zonder iets er bij. Maar het lijkt me ook leuk om er eens mee te gaan bakken. Een stoofperen taart of cake, zoiets. Of een ovenschotel met stoofpeertjes. Goede ideeën zijn welkom!

Ben jij ook gek op stoofpeertjes, maar hik je er elk jaar weer tegen aan omdat het zo lang duurt om ze te maken? Maak dan in één keer een heleboel stoofpeertjes, en maak het grootste deel in! Dan kun je er later ook nog van genieten. En inmaken is nog simpeler dan het maken van de stoofpeertjes. 

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.