Kip cordon bleu
Aan de buitenkant een lekker knapperig kaaskorstje, en binnenin gesmolten kaas en ham. En het mooiste van alles: het maken van deze kip cordon bleu's is heel erg simpel!
11 dec 2015 12:32
Aan de buitenkant een lekker knapperig kaaskorstje, en binnenin gesmolten kaas en ham. En het mooiste van alles: het maken van deze kip cordon bleu's is heel erg simpel!
7 dec 2015 10:58
Ben je thuis altijd je sleutels kwijt? Of erger je je groen en geel aan die overal rondslingerende sleutelbossen? Met een beetje lego maak je in een handomdraai een handig sleutelrekje!
6 dec 2015 20:34
Heb je zin in een lekker zoet broodje bij het ontbijt of de lunch? Maak dan eens kaneel-suiker muffins: lekker luchtige kleine broodcakejes met een heerlijke dikke laag kaneelsuiker op de bovenkant.
6 dec 2015 19:43
Hoe een schol smaakt: géén idee. Maar dit pesto-noten-limoenlaagje er over heen heb ik wel geproefd & die was lekker :-)
6 dec 2015 08:48
Nog meer winterkost! Manlief is gek op stamppot boerenkool en het was lang geleden dat we dat aten. Dat moest dus nodig weer eens op het menu. Wist je dat boerenkool met mosterd prima smaakt?
5 dec 2015 16:16
Het is eigenlijk altijd lekker en toch eten we het veel te weinig. Hoog tijd dus om weer eens tortelloni te eten. Ik maakte er een ovenschotel van met spinazie, ricotta, spek en kaas.
2 dec 2015 20:38
Deze week aten we Turkse dürüm met gyrosreepjes, paprika, ui, appel en een kwarksausje. Zelf gemaakt, dus het smaakte anders dan de dürüm uit een kant-en-klaar pakje. Maar 't was lekker!
1 dec 2015 21:21
Dit volkorenbrood is een stevig, goed vullend brood. Het past prima bij echte winterkost, zoals een bord hete snert.
30 nov 2015 12:01
Wij zitten al helemaal in de winterkost. En wat past er beter bij koud weer dan snert? Ik maakte dus een flinke pan lekker stevige snert met véél vlees.
29 nov 2015 13:42
Een lekker zoete druivensalade: met rode druiven (dûh, anders was het natuurlijk geen druivensalade), banaan, rozijnen, noten en een zelfgemaakte honing-mosterd dressing.
28 nov 2015 10:14
Eigenlijk zouden we vandaag pasta eten. Maar ik had zin in aardappeltjes (en er lagen nog krieltjes in de kast), dus ik bakte râs al hânout krieltjes. Lekker.
28 nov 2015 09:26
Voordat je deze Snickers blondies gaat maken waarschuw ik je maar vast: als je ze niet in één keer wilt opeten, dan moet je ze niet maken. Ik herhaal: NIET maken. Want je kunt ze echt niet laten staan!
26 nov 2015 20:39
Als je van pindakaas of pindasaus houdt, dan is dit een recept voor jou. In deze Indische aardappel-gehaktschotel zit ketjap, pindakaas en kokosnootjes. En dat is lekkerrrr!
24 nov 2015 20:45
Een complete maaltijd waarmee je alleen één wok smerig maakt. Is dat handig of niet? En lekker is het ook: aardappeltjes met gyros, spek & boontjes.
20 nov 2015 16:55
Hoi! Vandaag hadden we zin in bonen. Geen bruine bonen dit keer, maar een lekker pittige linzenschotel met kip & paprika.
20 nov 2015 14:22
Voordat het de oven in ging smaakte en rook deze kip teriyaki al heerlijk. Dit gerecht kun je heel goed een dag van tevoren klaar maken. De oven doet de de dag er op de rest van het werk!
20 nov 2015 12:12
Regen, harde wind: de eerste stormen zijn er weer. En dus vonden wij het tijd voor stevige kost. Deze jachtschotel met gehakt & appel past heel goed bij dit gure weer...
15 nov 2015 20:39
Ik word zo blij van dit swirl brood! Niet alleen omdat het lekker is (en dat is het), maar vooral omdat het er zo vrolijk uit ziet. :-) En het lijkt misschien ingewikkeld, maar het is super eenvoudig te maken.
Wil je regelmatig nieuwe recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!