Indische aardappel-gehaktschotel

Gepubliceerd op 26 november 2015 om 20:39

Als je van pindakaas of pindasaus houdt, dan is dit een recept voor jou. In deze Indische aardappel-gehaktschotel zit ketjap, pindakaas en kokosnootjes. En dat is lekkerrrr!

Ik houd zelf wel van een milde saus. Dus in mijn ovenschotel (ik maak er meestal twee, ja: eentje mét vlees, en eentje zonder) had ik er geen sambal bij gedaan. Maar als je van een beetje pit er in houdt, mix er dan vooral wat door heen.

Eten jullie trouwens wel eens seroendeng? Dat is zo'n potje van Conimex met een mengsel van kokos en pinda's. Ik houd helemaal niet van kokos, maar dit vind ik zelf wel erg lekker. Het past prima bij deze aardappelschotel, maar je kunt het ook over een rijstgerecht strooien. Lekker bij de nasi of babi ketjap. 

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.