Spinazie-ricotta tortelloni met spek

Gepubliceerd op 5 december 2015 om 16:16

Het is eigenlijk altijd lekker en toch eten we het veel te weinig. Hoog tijd dus om weer eens tortelloni te eten. Ik maakte er een ovenschotel van met spinazie, ricotta, spek en kaas.

Je hoeft de tortelloni trouwens niet beslist als ovenschotel te eten. Je kunt ook de spekjes en groente even roerbakken, saus er bij en dat door de voorgekookte tortelloni mengen. Beetje geraspte kaas er over & klaar! 

Ik maak vaak een ovenschotel van ons eten omdat dat wel handig is in combinatie met een drukke baan. Ik maak het eten dan 's avonds al klaar, en de volgende dag hoeft het eten alleen nog maar in de oven als ik uit het werk kom. Dan moeten we natuurlijk net zo goed nog even wachten voordat het klaar is, maar dat wachten kan gewoon op de bank & hoeft niet in de keuken. Daar heb ik namelijk meestal geen zin meer in na een drukke dag!

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.