Druivensalade met honing-mosterddressing

Gepubliceerd op 29 november 2015 om 13:42

Een lekker zoete druivensalade: met rode druiven (dûh, anders was het natuurlijk geen druivensalade), banaan, rozijnen, noten en een zelfgemaakte honing-mosterd dressing.

Vinden jullie de combinatie honing & mosterd ook zo goed? Echt, dat kan bijna niet mis gaan. Op één gerecht na trouwens: jáááren geleden (voordat ik echt kookte zeg maar, en we alles uit potjes haalden) kochten we eens een pot honing-mosterd pastasaus. Van Honig of Knorr ofzo. Honing-mosterd link ik niet meteen aan pasta, maar ja, honing-mosterd is altijd lekker, nietwaar? Dus als Honig er mee komt voor over de pasta zal het wel goed zijn. Nou, NIET dus. Wat was dat ontzettend smerig. Bah! Na twee happen hebben we dat laten staan en zijn we overgegaan op brood. Wat je ook doet, géén honing-mosterdsaus voor de pasta maken dus...

Maar een honing-mosterddressing bij de sla, dát smaakt dus wel heel erg goed. Je hebt 'm zo gemaakt. Wat fruit en noten er bij en je hebt een super lekker bijgerecht!

Het recept vind je hier.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.