Taco's met gekruide kalkoen
Dit vinden jullie lekker. Weet ik zeker! En heel simpel om te maken, deze taco's met gekruide kalkoen.
6 feb. 2016 20:42
Dit vinden jullie lekker. Weet ik zeker! En heel simpel om te maken, deze taco's met gekruide kalkoen.
5 feb. 2016 10:12
Hoe leuk is dit?!? Ik mag als bloginsider van Brenda Kookt de komende maanden recepten verzinnen met producten van CêlaVíta. Supertof!
4 feb. 2016 20:53
Dit maïs desembrood is een heerlijk luchtig en vrij neutraal brood: allerlei soorten beleg smaken er heel goed op.
4 feb. 2016 14:21
Light gehaktballen! Ik maakte ze namelijk van tartaar, waar veel minder vet in zit dan in gewoon rundergehakt. De ballen zijn gekruid met mosterd & dat geeft er een heel eigen smaak aan.
1 feb. 2016 20:44
't Smaakte heerlijk, maar helemaal tevreden was ik toch niet over dit volkoren desembrood. Het was niet zo luchtig als ik wilde. Dat gaan we dus nog eens opnieuw doen! #projectje
1 feb. 2016 19:53
Broodpudding is een klassiek zoet Engels dessert. Handig om je oude brood mee op te maken! Ik maakte er eentje met appel, kaneel en rozijnen. 't Is wel een beetje een chaos op je bord, trouwens... ;-)
31 jan. 2016 18:15
Deze kaas-ui broodjes hebben we al heel wat keren gemaakt. Het is een terugkerend verzoeknummer binnen onze familie.
30 jan. 2016 20:00
Met een groot vel vers bladerdeeg maak je in een handomdraai dit zoete appel-roomkaas gebak. 't Heeft wel wat van een apfelstrudel!
30 jan. 2016 17:24
Advies gevraagd! Ik wilde een rode vruchtencrumble, maar wat ik maakte was meer een soort fruitcakejam. Érg lekker - daar niet van - maar niet wat ik van plan was. Wat denken jullie, hoe kan dit beter?
30 jan. 2016 16:31
Zuurdesembrood moet lang rijzen - en daardoor kun je 't niet 's ochtends vroeg al bakken. Of toch wel? Ik testte of het deeg in de koelkast ook goed wil rijzen. Dit is het resultaat: een wit zuurdesembrood.
29 jan. 2016 21:45
Met een beetje kruiden maak je van simpele boontjes & aardappels zomaar een lekker maaltje. Wat dacht je van deze kerriekrieltjes met sperziebonen, een hamlapje en cottage cheese?
29 jan. 2016 21:04
De meeste mensen maken (of kopen) een taart als ze een feestje geven. Ik bakte brood voor onze visite! En dit waldkorn desembrood ging héél snel op.
28 jan. 2016 21:08
Een lekker zoete plaatcake met frisse bosbessen, amandelen & een laagje glazuur. Je kunt er een heleboel stukken uit snijden: handig als je veel visite krijgt!
26 jan. 2016 22:42
De cheddar, bacon en kruiden geven deze desembollen van zichzelf al een heerlijke smaak. Een lik boter is genoeg - en met een plak kaas er op smaken ze nog beter!
26 jan. 2016 20:44
Dit is jeugdsentiment: een boffert! Met rozijnen en een lekkere bruine suiker-kaneellaag op de bovenkant. Wie van jullie at er vroeger wel eens boffert (of trommelkoek/poffert)?
23 jan. 2016 16:37
Eet je graag vis, maar vind je 't lastig om stukje vis klaar te maken? Dan is dit de oplossing: maak een lasagne met vis!
22 jan. 2016 14:54
't Stond niet op de planning & ik heb er vooraf niet over nagedacht: dit simpele bloemkool-kerrie schoteltje heb ik heel snel in elkaar geflanst. En wat was 't lekker!
22 jan. 2016 12:25
Kornbrood is het één van de lekkerste broden - nou ja, dat vinden wij in elk geval. Hoog tijd dus om er zelf ook eens eentje te bakken.
Wil je regelmatig nieuwe recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!