Desembollen met cheddar & bacon

Gepubliceerd op 26 januari 2016 om 22:42

De cheddar, bacon en kruiden geven deze desembollen van zichzelf al een heerlijke smaak. Een lik boter is genoeg - en met een plak kaas er op smaken ze nog beter!

Ik ben een beetje verslaafd geloof ik. Aan zuurdesembrood. Het brood ziet er steeds zo mooi uit, het smaakt heerlijk & je kunt er eindeloos mee variëren. En ik vind het ook elke keer weer leuk als de zuurdesemstarter (die ik in de koelkast bewaar) weer druk gaat bubbelen en rijzen zodra ik 'm voed. Het liefst bak ik elke dag een zuurdesembrood!

Door deze zuurdesembollen deed ik bacon en cheddar, en wat verse peterselie. Daardoor krijgen ze weer een heel andere smaak. Aangezien ik geen vlees eet, heb ik deze twee bollen niet zelf opgegeten, maar ik heb er natuurlijk wel een stukje van geproefd (zo principieel ben ik wat dat betreft niet, hoor). Lekker! En dat vond mijn man ook, dus ze zijn helemaal op gegaan. Voor herhaling vatbaar! 

Het recept vind je hier

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.