Nieuws

Het Boursin pakket is binnen!

Hij is binnen: het Boursin pakket. Ik had allemaal exotische Boursin producten verwacht, maar het is gewoon de basic Boursin. Maakt niet uit, hier kunnen we wel wat lekkers mee maken - misschien wel des te beter!

Lees meer »

Fruitwater met meloen & munt

Ik heb twee nieuwe waterflessen & daar ben ik zo blij mee! Ze passen namelijk gewoon in de koelkast én ze zijn gemakkelijk schoon te maken :-) Ik gebruikte ze meteen voor dit fruitwater met meloen, citroen, sinaasappel & munt.

Lees meer »

Appeltaart

Het ultieme gebak: voor mij is dat een stukje ouderwetse zelfgebakken Hollandse appeltaart. Die staat bij elke verjaardag bij ons thuis op tafel!

Lees meer »

Ontbijt met yoghurt, rood fruit & cornflakes

Goedemorgen! Wat gaan jullie doen vandaag? Ik ga eerst maar eens even ontbijten: yoghurt met rode bessen, frambozen en cornflakes (met een kop rooibos thee en een boekje er bij). Straks een paar boodschappen halen en daarna lekker in huis omrommelen. Heerlijk! :-) Fijne dag allemaal!

Lees meer »

Moussaka

Wij gaan zó lekker eten vandaag... moussaka! Dat was al veel te lang geleden dat dat bij ons op tafel stond. Deze simpele versie is zomaar klaar, dus eigenlijk moet ik 'm gewoon veel vaker maken.

Lees meer »

Oogst!

Oogst! Negen reuze grote wortels! :-D Ik denk niet dat ze het halen tot het avondeten, de jongens staan te popelen om ze op te eten!

Lees meer »

Dit won ik met mijn aardbei roasties taartje!

Vorige week liet ik jullie al weten dat ik wat had gewonnen met mijn aardbei yoghurt taartje met Zonnatura roasties. En dit kwam de postbode daarna bij ons thuis brengen: een pakket vol met Zonnatura producten, waaronder muesli met CHOCOLADE! Yoehoe!

Lees meer »

Brioche

Met een brioche bij het ontbijt of de lunch raak ik meteen al in de vakantiestemming. Dit Franse, luchtige en licht zoete brood rúikt gewoon naar de zomer!

Lees meer »

10 éénpans gerechten voor op de camping

Vakantie! Nou ja, oké, ik moet nog wel even werken, maar ik ben al wel alvast een beetje in de vakantiemodus. Ik was bijvoorbeeld aan het bedenken wat ik op de camping voor eten klaar zal maken. Lekker simpel, want het is tenslotte vakantie. Wat eten jullie op de camping? Ik heb 10 goede & eenvoudige ideeën voor je!

Lees meer »

Hapjes met boursin

Ik mag weer iets nieuws uitproberen: dit keer heb ik de uitdaging om lekkere borrelhapjes met Boursin te maken. Heb jij nog goede ideeën?

Lees meer »

Feyenoord taart

Hoera! Onze oudste is vandaag 9 jaar geworden. En wie jarig is, mag een taart uitkiezen. Het is wel duidelijk waar hij voor koos, hè? Ik maakte deze taart met kwark en fondant.

Lees meer »

Moestuintje update: we hebben augurken!

Hebben jullie nog moestuintjes? Ik ontdekte deze week deze twee joekels van augurken! Wat zijn ze enorm, hè? Ik heb me dus maar eens verdiept in hoe ik een augurk eigenlijk inmaak. En we hebben nog meer groente en fruit in de tuin!

Lees meer »

Angry Birds cupcakes

Nog een paar nachten slapen en dan wordt 'ie 9, onze oudste. Dus er moest deze week getrakteerd worden op school: op Angry Birds cupcakes, om precies te zijn. 't Was even een paar uurtjes werk... maar dan heb je ook wat! :-)

Lees meer »