Het Boursin pakket is binnen!
Hij is binnen: het Boursin pakket. Ik had allemaal exotische Boursin producten verwacht, maar het is gewoon de basic Boursin. Maakt niet uit, hier kunnen we wel wat lekkers mee maken - misschien wel des te beter!
28 jul 2016 09:34
Hij is binnen: het Boursin pakket. Ik had allemaal exotische Boursin producten verwacht, maar het is gewoon de basic Boursin. Maakt niet uit, hier kunnen we wel wat lekkers mee maken - misschien wel des te beter!
27 jul 2016 17:00
Hoog tijd om weer eens andere groente op tafel te zetten: vandaag kozen we voor spitskool met paprika, gehakt & rijst. En dat was LEKKERRRR!
26 jul 2016 17:00
Zin in eens iets heel anders? Maak dan deze pilav met bulgur, tomaat, ui, kip, kikkererwten & yoghurt. Zóóóó lekker!
25 jul 2016 17:00
Ik heb twee nieuwe waterflessen & daar ben ik zo blij mee! Ze passen namelijk gewoon in de koelkast én ze zijn gemakkelijk schoon te maken :-) Ik gebruikte ze meteen voor dit fruitwater met meloen, citroen, sinaasappel & munt.
24 jul 2016 17:00
Het ultieme gebak: voor mij is dat een stukje ouderwetse zelfgebakken Hollandse appeltaart. Die staat bij elke verjaardag bij ons thuis op tafel!
23 jul 2016 09:15
Goedemorgen! Wat gaan jullie doen vandaag? Ik ga eerst maar eens even ontbijten: yoghurt met rode bessen, frambozen en cornflakes (met een kop rooibos thee en een boekje er bij). Straks een paar boodschappen halen en daarna lekker in huis omrommelen. Heerlijk! :-) Fijne dag allemaal!
22 jul 2016 17:00
Wij gaan zó lekker eten vandaag... moussaka! Dat was al veel te lang geleden dat dat bij ons op tafel stond. Deze simpele versie is zomaar klaar, dus eigenlijk moet ik 'm gewoon veel vaker maken.
22 jul 2016 10:25
Oogst! Negen reuze grote wortels! :-D Ik denk niet dat ze het halen tot het avondeten, de jongens staan te popelen om ze op te eten!
20 jul 2016 16:30
Vorige week liet ik jullie al weten dat ik wat had gewonnen met mijn aardbei yoghurt taartje met Zonnatura roasties. En dit kwam de postbode daarna bij ons thuis brengen: een pakket vol met Zonnatura producten, waaronder muesli met CHOCOLADE! Yoehoe!
19 jul 2016 17:00
Met een brioche bij het ontbijt of de lunch raak ik meteen al in de vakantiestemming. Dit Franse, luchtige en licht zoete brood rúikt gewoon naar de zomer!
18 jul 2016 17:00
Vakantie! Nou ja, oké, ik moet nog wel even werken, maar ik ben al wel alvast een beetje in de vakantiemodus. Ik was bijvoorbeeld aan het bedenken wat ik op de camping voor eten klaar zal maken. Lekker simpel, want het is tenslotte vakantie. Wat eten jullie op de camping? Ik heb 10 goede & eenvoudige ideeën voor je!
17 jul 2016 17:00
Ik mag weer iets nieuws uitproberen: dit keer heb ik de uitdaging om lekkere borrelhapjes met Boursin te maken. Heb jij nog goede ideeën?
16 jul 2016 11:00
Hoera! Onze oudste is vandaag 9 jaar geworden. En wie jarig is, mag een taart uitkiezen. Het is wel duidelijk waar hij voor koos, hè? Ik maakte deze taart met kwark en fondant.
15 jul 2016 17:00
Twee tips om zo handig en eenvoudig mogelijk een ei te splitsen!
14 jul 2016 17:00
Hebben jullie nog moestuintjes? Ik ontdekte deze week deze twee joekels van augurken! Wat zijn ze enorm, hè? Ik heb me dus maar eens verdiept in hoe ik een augurk eigenlijk inmaak. En we hebben nog meer groente en fruit in de tuin!
13 jul 2016 17:00
Dit meergranenbrood is een heerlijk brood. Lekker zacht - bijna te zacht om te snijden - en met heel veel smaak!
12 jul 2016 17:00
Nog een paar nachten slapen en dan wordt 'ie 9, onze oudste. Dus er moest deze week getrakteerd worden op school: op Angry Birds cupcakes, om precies te zijn. 't Was even een paar uurtjes werk... maar dan heb je ook wat! :-)
11 jul 2016 22:02
Oooh dit is tof! Ik heb gewoon zomaar iets gewonnen met mijn Zonnatura roasties kwarktaartje. Dat is een leuke verrassing! :)
Wil je regelmatig nieuwe recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!