Dit won ik met mijn aardbei roasties taartje!

Gepubliceerd op 20 juli 2016 om 16:30

Vorige week liet ik jullie al weten dat ik wat had gewonnen met mijn aardbei yoghurt taartje met Zonnatura roasties. En dit kwam de postbode daarna bij ons thuis brengen: een pakket vol met Zonnatura producten, waaronder muesli met CHOCOLADE! Yoehoe!


Spelt crunchy met pure chocolade, om precies te zijn. Ik heb 'm nog niet opengemaakt - er staat nog een pot met Zonnatura roasties, een pot muesli én een bak met cornflakes - maar de verleiding is GROOT. Had ik al eens gezegd dat ik gek ben op chocolade?

Verder was er muesli met rood fruit bij en een klein zakje met rijkgevulde muesli met 4 soorten granen. Ik kan voorlopig even vooruit met mijn ontbijtjes :-) En het wordt denk ik ook maar weer eens tijd om cruesli- en mueslikoeken te bakken! Anders komen we er nooit doorheen. Er zijn vast wel wat collega's die willen helpen met opeten...

Zonnaturapakket2-1.jpg

Ik kreeg ook een pot aardbeienjam met 75% fruit & minder suiker (ff etiket checken: geen toegevoegde suikers zo te zien, en 21,9 gram suiker per 100 gram. Het is me niet helemaal duidelijk of dat natuurlijke suikers zijn of niet). 

En wat ik erg interessant vind: een Rode biet spread! Dat heb ik nou nog nooit gegeten. Zou het lekker zijn, wat denken jullie? En waar zou jij het bij eten - op het brood, een wrap, een toastje of door de salade? Ik zal er nog even over nadenken. 

Tot slot nog een pakje Goedemorgen kruidenthee. Ik houd van thee. Dus dit komt wel op. Er zit citroengras, munt, braam, rooibos, venkel, anijs, tijm en citroen door heen. Klinkt goed. Vast beter als die Zonnatura groene Ginseng thee. Brrrr. Het klonk interessant, maar ik houd blijkbaar ECHT niet van groene thee. Dit pakje gaat ook mee naar mijn werk, want ik heb een paar collega's die wel gek op groene thee zijn! 

O ja en nog een mooie mok. Helemaal voor mij alleen. Echt leuk, zo'n pakje! Doe mij maar alle dagen post :-) 

Groetjes, Syts

P.S. Het recept voor het aardbeitaartje vind je hier.

Aardbeitaartjemetroasties15-1.jpgReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.