Hapjes met boursin

Gepubliceerd op 17 juli 2016 om 17:00

Ik mag weer iets nieuws uitproberen: dit keer heb ik de uitdaging om lekkere borrelhapjes met Boursin te maken. Heb jij nog goede ideeën?


Wij eten zelf met regelmaat een kruidenroomkaas op een vers stokbroodje. En we maken er ook wel pasta met spinazie mee, of een gevuld bladerdeeghapje. Of wraphapjes met allemaal lekkere dingen er in. Maar je kunt er vast nog veel meer lekkers mee bedenken. Ik zal er even voor gaan zitten!

Wat ik precies moet doen? Ik krijg binnenkort een verrassingspakket van Boursin. Nog geen idee wat er precies in zit! Daarmee moet ik een lekkere vrijdagmiddagborrel voorbereiden en lekkere recepten met Boursin bedenken.

Wat eet jij bij de borrel, heb je nog een goede tip voor mij? Gevulde pepertjes... wraps... misschien een sushi-achtig hapje, of lekkere minisandwiches... ik kom echt wel met iets lekkers op de proppen verwacht ik, maar sta open voor alle tips! Enne, ik wil er natuurlijk ook best een woensdagmiddagborrel ofzo van maken. Dan kunnen mijn collega's weer testpanel zijn :-)

Boursin2-1.jpg
Foto: Wikipedia.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.