Nieuws

Ketjap spätzle

Oké, het ziet er misschien niet het allerlekkerst uit. Maar het smaakte wél, deze spätzle met ketjap & varkensvlees.

Lees meer »

Warme chocolademelk

Het is maar raar weer: de ene dag vriest het bijna en een dag later is het ineens 20 graden. Maarrr het is november en herfst, en dus: tijd voor warme chocolademelk! Ook bij 20 graden :-)

Lees meer »

Broodpuddingcake

Deze broodpuddingcake is het ideale recept om je oude brood op te maken. Serveer 'm warm met een bolletje vanille-ijs en je hebt een heerlijk dessert.

Lees meer »

Havermoutbrood

Weet je wat zo fijn is aan dit havermout brood? Je kunt 'm gewoon 's nachts in de koelkast laten rijzen en de volgende dag zo in de oven schuiven. Handig als je visite krijgt: die schotel je zonder veel werk een vers brood voor.

Lees meer »

Pannenkoek sterren

Vinden jullie pindakaas, hagelslag en chocoladepasta 'ongezond'? Ik niet, hoor! Zolang je dat niet als enige beleg eet kun je er gerust van genieten. Dus daarom nu dit kidshapje waar al dat broodbeleg op zit. Lekker pûh!

Lees meer »

Boterkoek

Deze boterkoek maak ik bijna nooit. Niet omdat het zo'n slecht recept is hoor; integendeel... Dit is zo'n lekkere boterkoek dat wij 'm het liefste in één keer opeten. Je bent gewaarschuwd!

Lees meer »

Witte broodjes

Deze warme witte broodjes bakte ik voor onze jongens. Die houden namelijk niet van pittenbrood. Deze simpele broodjes zijn wel kidsproof!

Lees meer »

Zachte meergranen bolletjes

Zachte bruine broodjes, vers uit de oven, met een laag boter en dikke plak kaas. Wat is er lekkerder dan dat? Wij aten ze als avondeten, bij een bord verse soep.

Lees meer »

Chocolade muesli brood

Ik houd van bakken met restjes (goh, dat wisten jullie nog niet). Dat levert soms de gekste recepten op. Dit chocolade muesli brood is daar een voorbeeld van. En het is nog lekker ook!

Lees meer »