Pestopasta met spinazie & cashewnoten
Ik houd van pesto. In een wrap of sandwich, op een hapje of door de pasta: I like it! En dus ook dit lekker simpele recept voor pestopasta met spinazie & cashewnoten.
3 sep 2015 21:36
Ik houd van pesto. In een wrap of sandwich, op een hapje of door de pasta: I like it! En dus ook dit lekker simpele recept voor pestopasta met spinazie & cashewnoten.
31 aug 2015 22:22
Deze spinazie-geitenkaas quiche met amandelen is één van mijn favoriete hartige taarten. De combinatie van spinazie & geitenkaas samen met de amandelen: heerlijk!
31 aug 2015 21:31
Heb je nog een restje oud brood over? Daar kun je niet alleen paneermeel van maken, maar ook deze knoflook-kruiden croutons. Lekker in een salade (tenminste, als je ze dan nog niet op hebt...!).
31 aug 2015 21:02
Zitten jullie ook altijd zo te knoeien als je wraps eet? Deze kip enchilada schotel maak je met wraps, die je als een lasagne stapelt met vlees, groente en home-made saus. Veel minder geknoei, maar minstens zo lekker!
30 aug 2015 16:51
Een visje met een korstje dat zo knapperig is alsof het uit de frituurpan komt. Deze knapperige vis komt uit de oven en is dus een stuk gezonder dan de gefrituurde variant!
30 aug 2015 16:16
Laat je niet voor de gek houden door de kleur: deze gnocchi met pesto & garnalen is echt heel lekker. En je hebt er maar 7 ingrediënten voor nodig, dus het is ook nog eens super simpel.
30 aug 2015 15:25
Ik vertelde het al eerder: deze zomervakantie heb ik mij uitgeleefd met de skottelbraai. Tot groot plezier van vooral onze jongste kun je daar ook cakejes in bakken!
28 aug 2015 13:31
Eet jij zuurkool het liefst in combinatie met iets zoets, of liever met iets hartigs? In deze zuurkooltaart zitten beide varianten - hoef je lekker niet te kiezen!
27 aug 2015 22:54
Pittig en toch zoet: deze spicy rijstschotel met kip & gedroogd fruit heeft het allebei. Het was even afwachten of het recept een succes was, maar het pakte erg goed uit: 't was lekker!
24 aug 2015 19:04
Voor een goede salade mag je mij (bij wijze van spreken) 's nachts wakker maken. Dit is er ook weer zo eentje: de combinatie van rucola, linzen, meloen & geitenkaas in deze salade is heerlijk!
24 aug 2015 15:38
Ik maak regelmatig zelf paneermeel. Niet omdat dat zo duur is in de winkel, maar omdat zelfgemaakt paneermeel veel lekkerder is. En het is een mooie manier om oud brood op te maken!
23 aug 2015 22:07
Eten jullie wel eens gnocchi? Dat is een Italiaanse pastasoort die je in de supermarkt bij de spaghetti & macaroni vindt. Deze milde gnocchi tomaat ovenschotel heb je in een handomdraai op tafel staan!
21 aug 2015 16:11
Worden jouw gehaktballen ook altijd zwart van buiten en rood van binnen? Of heb je er geen geduld voor om ze te bakken? Dan zijn deze gehaktballen uit de oven perfect voor jou. Je hebt er geen omkijken naar en ze lukken gegarandeerd!
21 aug 2015 15:35
Gehaktballen staan hoog op het lekker-vlees-lijstje bij ons thuis. Zelfs de jongens vinden ze lekker. En wat dacht je van een lekker sausje er bij? Voor deze Zweedse gehaktballetjes hoef je in elk geval niet naar de IKEA. :-)
20 aug 2015 21:04
Lasagne is dubbel zo lekker op de camping. Komt vast omdat je (meestal) geen oven hebt als je kampeert, en een ovenschotel dus niet kan. Als je het dan tóch eet, is het extra lekker! We hebben gesmuld van deze snelle lasagne met ham.
18 aug 2015 21:56
Vakantie in Frankrijk: dan eet je toch ook Frans eten, toch? Ik heb mij uitermate vermaakt in de enorme Franse supermarkten. Geitenkaas en camembert, Franse broodjes & cake, worsten, salades, lappen vlees, frisdrank en choco-mentos: wij testten het allemaal!
12 aug 2015 21:40
's Ochtends in het zonnetje een vers broodje voor je tent eten: een beter begin van de dag is er niet tijdens je vakantie, toch? Op de camping waar we dit jaar waren kwam de bakker niet elke ochtend op de camping langs. Dus bakte ik gewoon regelmatig zélf vers brood!
16 jul 2015 22:57
Een gewone vanillecake vind ik eigenlijk niet zo bijzonder. Maar van deze cake kon ik wel door blijven eten. De roomkaas geeft er zoveel meer smaak aan!
Wil je regelmatig nieuwe recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!