Kip enchilada schotel

Gepubliceerd op 31 augustus 2015 om 21:02

Zitten jullie ook altijd zo te knoeien als je wraps eet? Deze kip enchilada schotel maak je met wraps, die je als een lasagne stapelt met vlees, groente en home-made saus. Veel minder geknoei, maar minstens zo lekker!

Bijkomend voordeel is trouwens dat je niet zit te hannesen met wraps die je in de magnetron moet verwarmen en die alweer koud zijn tegen de tijd dat je de vulling er op schept. In een ovenschaal blijft het gewoon lekker warm. Ik vind het helemaal handig!

En het smaakt heel erg lekker (niet geheel en al onbelangrijk). Mijn man is gek op wraps en keurde dit - ondanks de andere vorm & nieuwe saus - helemaal goed. Op de avocado na dan, daar houdt hij niet zo van. Maar goed, dat kun je er gemakkelijk bij weg laten als je dat niet lust! 

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.