Lasagnette bechamel
Lasagne is altijd goed. Toch? Meestal strooi ik er kaas over heen. Deze lasagnette maakte ik af met een laag zelf gemaakte bechamel saus.
8 okt 2015 21:19
Lasagne is altijd goed. Toch? Meestal strooi ik er kaas over heen. Deze lasagnette maakte ik af met een laag zelf gemaakte bechamel saus.
8 okt 2015 20:09
Dit is dus echt héél erg easy peasy. Makkelijker dan dit kan bijna niet en het smaakt ook nog eens super goed. Ben je al nieuwsgierig naar het recept voor deze rode krieltjes uit de oven?
8 okt 2015 19:23
Dit receptje is altijd handig om bij de hand te hebben. Met een paar ingrediënten (die je toch altijd wel in huis hebt) maak je simpel en snel zelf een bechamel saus.
5 okt 2015 23:18
Frambozen & amandel samen in een scone en dan een dikke laag glazuur er over heen. Klinkt goed, toch? En dat is het ook! Dit typisch Engelse zoete broodje moet je echt eens proberen.
5 okt 2015 21:19
Van vers gebakken brood kunnen wij wel door blijven eten. Dit speltbrood met lijnzaad vormt daar geen uitzondering op!
3 okt 2015 13:52
Wat doe je als je een pot vol muesli over hebt? Koekjes bakken natuurlijk! :-) De muesli maalde ik tot meel, en daarmee bakte ik een stapel knapperige brosse muesli koekjes.
2 okt 2015 21:38
Geen deegbodem maar een bodem gemaakt van courgette. Is het dan nog wel een pizza? Nou, neuh - het smaakt er wel naar, maar is toch wel heel anders. Is het lekker? Ja, dat wel. En ook een stuk minder vet.
2 okt 2015 20:50
Geen gehakt of ham door de pasta, maar bacon! Samen met de zelfgemaakte tomatensaus geeft dat een lekker andere smaak aan deze spaghetti.
2 okt 2015 11:46
Vandaag een dagje zonder vlees: kaas tortellini's met tomaat & nootjes. Het was al veel te lang geleden dat we tortellini hadden gegeten, dus het smaakte extra lekker!
25 sep 2015 17:47
Misschien zou je zalm niet zo snel met appel combineren. Samen zorgt het voor een lekker fris hapje, dat je zeker eens moet proeven!
25 sep 2015 17:16
Heb je al eens appel, brie en pistache nootjes met elkaar gecombineerd? Prik ze aan een spiesje en je hebt een lekker borrelhapje dat er ook nog eens luxe uit ziet.
25 sep 2015 16:36
Een dikke koekbodem met zelfgemaakte karamel en kaneelappeltjes. Deze lekkere appel-karamelkoeken zijn meer taartjes dan koeken!
25 sep 2015 14:21
Vul een stuk kipfilet met kaas en pesto en het wordt een compleet ander stuk vlees. Lekker bij wat gebakken aardappeltjes of pasta!
25 sep 2015 13:43
Vinden jullie donuts ook zo lekker? Wij eten ze niet zo vaak, want het is best een vette hap. Deze donuts uit de oven zijn een stuk gezonder én erg lekker!
25 sep 2015 07:51
Dit is een recept voor de echte chocoholics: een smeuïge chocoladecake met chocoglazuur én chocoladestukjes.
24 sep 2015 22:47
Stamppot sla is een perfect herfstgerecht: het is veel luchtiger dan winterse kost zoals hutspot met rookworst, maar het is wél een flinke maaltijd.
24 sep 2015 22:13
Een wafelijzer stond echt al heel lang op mijn verlanglijstje. Twee weken geleden heb ik ein-de-lijk eentje gekocht & die moest natuurlijk meteen worden getest. Als eerste maakte ik er deze suikerwafels mee. Yum!
24 sep 2015 21:28
Karamelsaus maken is helemaal niet zo ingewikkeld. Je hebt er maar drie ingrediënten voor nodig & in een paar minuten is het klaar.
Wil je regelmatig nieuwe recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!