Home » Nieuws

Nieuws

Frambozen-amandel scones

Frambozen & amandel samen in een scone en dan een dikke laag glazuur er over heen. Klinkt goed, toch? En dat is het ook! Dit typisch Engelse zoete broodje moet je echt eens proberen.

Lees meer »

Muesli koekjes

Wat doe je als je een pot vol muesli over hebt? Koekjes bakken natuurlijk! :-) De muesli maalde ik tot meel, en daarmee bakte ik een stapel knapperige brosse muesli koekjes.

Lees meer »

Courgette pizza met ham

Geen deegbodem maar een bodem gemaakt van courgette. Is het dan nog wel een pizza? Nou, neuh - het smaakt er wel naar, maar is toch wel heel anders. Is het lekker? Ja, dat wel. En ook een stuk minder vet.

Lees meer »

Spaghetti met bacon

Geen gehakt of ham door de pasta, maar bacon! Samen met de zelfgemaakte tomatensaus geeft dat een lekker andere smaak aan deze spaghetti.

Lees meer »

Appel-karamelkoeken

Een dikke koekbodem met zelfgemaakte karamel en kaneelappeltjes. Deze lekkere appel-karamelkoeken zijn meer taartjes dan koeken!

Lees meer »

Donuts uit de oven

Vinden jullie donuts ook zo lekker? Wij eten ze niet zo vaak, want het is best een vette hap. Deze donuts uit de oven zijn een stuk gezonder én erg lekker!

Lees meer »

Stamppot sla

Stamppot sla is een perfect herfstgerecht: het is veel luchtiger dan winterse kost zoals hutspot met rookworst, maar het is wél een flinke maaltijd.

Lees meer »

Suikerwafels

Een wafelijzer stond echt al heel lang op mijn verlanglijstje. Twee weken geleden heb ik ein-de-lijk eentje gekocht & die moest natuurlijk meteen worden getest. Als eerste maakte ik er deze suikerwafels mee. Yum!

Lees meer »

Karamelsaus

Karamelsaus maken is helemaal niet zo ingewikkeld. Je hebt er maar drie ingrediënten voor nodig & in een paar minuten is het klaar.

Lees meer »

Mongools rundvlees

Mongools rundvlees is een Chinees gerecht met gemarineerd rundvlees. Het heeft echt een eigen smaak; lekker bij wat rijst. Ik maakte 't met sukadelappen.

Lees meer »

Zuurkoolcrumble

Dit is zuurkool 2.0: niet in een gewone stamppot met rookworst, maar met een lekkere appel-crumblelaag met walnoten. Alsof je een taartje als avondeten eet!

Lees meer »