Muesli koekjes

Gepubliceerd op 3 oktober 2015 om 13:52

Wat doe je als je een pot vol muesli over hebt? Koekjes bakken natuurlijk! :-) De muesli maalde ik tot meel, en daarmee bakte ik een stapel knapperige brosse muesli koekjes.

Een poos geleden aten we met regelmaat muesli, maar de laatste tijd zijn we 's ochtends aan de cornflakes. Met als gevolg dat die pot muesli maar blijft staan in de keuken. En als er iets lang ongebruikt blijft staan in de keuken, dan ga ik automatisch bedenken wat ik dáár nou eens mee zou kunnen maken.

Vanochtend besloot ik heel impulsief om er koekjes van te bakken. Eerder maakte ik al eens koekjes waarbij ik muesli toevoegde aan het koekjesdeeg (ook lekker, zal ik binnenkort nog wel eens maken & online zetten), maar nu wilde ik proberen om van de muesli meel te maken, en dat als basis voor het koekjesdeeg te gebruiken. Dan zouden het wat fijnere koekjes worden, hoopte ik.

Het resultaat is deze stapel knapperige koekjes. Een beetje grof, maar zonder stukjes er in. Lekker bros. De jongens hebben ze meteen getest & goedgekeurd: lekker! Nu alleen nog bedenken wat ik met de rest van de muesli zal gaan doen... :-)

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.