Zoetzure kip met mandarijn
Zoetzure saus zelf maken: dat is echt heel erg eenvoudig & super lekker! Deze saus heeft mandarijntjes als basisingrediënt.
24 feb 2016 21:15
Zoetzure saus zelf maken: dat is echt heel erg eenvoudig & super lekker! Deze saus heeft mandarijntjes als basisingrediënt.
20 feb 2016 19:33
Heb jij wel eens een quiche met rijst gegeten? Ik nog nooit, maar 't is zeker voor herhaling vatbaar: dit was lekker! Met vooral veel courgette er door, en verder bacon, kaas & rijst dus.
20 feb 2016 14:46
Een heerlijk brood voor elke dag: een tarwe busbrood met lijnzaad. Ik bakte 'm tijdens een workshop van Baksels.net.
20 feb 2016 13:55
Shortbread is een heerlijk kruimelig, zoet zandkoekje. Je hebt er maar vier ingrediënten voor nodig en het is super simpel om te maken!
19 feb 2016 22:39
Knapperig van buiten, een beetje zacht van binnen en grote brokken chocolade er in. Wat wil je nog meer in een koekje?
17 feb 2016 22:39
Ik ben weer op broodbakworkshop geweest! Dit keer maakte ik 'gewoon' brood, waaronder dit witte busbrood.
17 feb 2016 21:12
5 ingrediënten, 10 minuten werk & echt vet lekker. Deze spaghetti carbonara moet je beslist gaan maken!
16 feb 2016 22:32
Deze marmercake is een combinatie van chocolade- en vanillecake. En voor een extra bite zitten er walnoten door heen. Laat dat maar eens staan bij een kopje koffie of thee!
16 feb 2016 20:05
Citroen door je spinazie - da's best lekker! Een stukje zalm erbij, wat room en rösti gemaakt van CêlaVíta aardappels & je hebt een prima maaltijd.
13 feb 2016 22:34
Lets roggebrood smaakt totaal anders dan ons Nederlandse brood: het is veel zwaarder en smaakt wat zuur. Je moet er echt van houden!
13 feb 2016 20:57
Het bakken is even een klusje, maar dat is de moeite meer dan waard. Deze CêlaVíta aardappel pannenkoekjes met kaas en ui smaken heerlijk!
13 feb 2016 17:36
Gehaktballen uit de oven, met een Marokkaans tintje! Ze zijn namelijk op smaak gebracht met râs al hânout kruiden.
13 feb 2016 15:47
De zongedroogde tomaatjes maken deze gehaktballen lekker hartig. Je kunt ze gewoon bij de warme maaltijd eten, of maak kleine balletjes & serveer ze als hapje op een feestje.
13 feb 2016 15:06
Een klassiek recept: Franse uiensoep, stevig en goed vullend. Lekker voor op een koude & gure regendag.
9 feb 2016 22:16
Met aardappels kun je zoveel meer dan ze opbakken of er stamppot van maken. Ik maakte met CêlaVíta-aardappels dit lekkere volkoren aardappelbrood.
7 feb 2016 21:56
Omdat 't nog steeds het Jaar van de Boon is gooien we er nog maar een lekker bonenrecept tegen aan: kapucijners met gerookte kipfilet & râs al hânout.
6 feb 2016 21:49
Een lekker & light recept met aardappels, sperziebonen, kalkoen en Parmezaanse kaas. In een ovenschoteltje, dus je kunt 't al een dag van tevoren klaar maken!
6 feb 2016 21:17
Nooit geweten dat champignons & bloemkool zo'n goede combi zijn. Ik deed ze samen in dit lekkere ovenschoteltje.
Wil je regelmatig nieuwe recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!