Spaghetti carbonara

Gepubliceerd op 17 februari 2016 om 21:12

5 ingrediënten, 10 minuten werk & echt vet lekker. Deze spaghetti carbonara moet je beslist gaan maken!

Misschien denk je: geen saus, da's vast een flauwe pasta! Maar dat is niet zo: het is romig & vol van smaak door de bacon en kaas. Je moet wel echt Parmezaanse kaas gebruiken en niet gewone geraspte kaas, die heeft een veel minder uitgesproken smaak. Ik gebruik meestal een zakje al geraspte Parmezaanse kaas & die bewaar ik in de vriezer, dan blijft 't lang goed.

Dat het zo'n super simpel gerecht is (een kind kan de was doen, fluitje van een cent) maakt het eigenlijk nog lekkerder. Lekker eten & tegelijk weten dat je er maar een paar minuten voor in de keuken hebt hoeven staan... daar houd ik wel van. En je kinderen houden hier denk ik ook wel van. Geen dikke saus en geen stukjes. Dat moet toch wel goed zijn, denk je ook niet?

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.