Spinazieschotel met zalm & citroen-roomsaus

Gepubliceerd op 16 februari 2016 om 20:05

Citroen door je spinazie - da's best lekker! Een stukje zalm erbij, wat room en rösti gemaakt van CêlaVíta aardappels & je hebt een prima maaltijd.

Dit gerecht hoort dus met zalm. Maar de zalm was op en ik dacht: 'ach, dat kan ook best met schol!' Dat lag namelijk nog in de diepvries. En vis is vis, toch? ... Nee dus. Schol bleek er totaal niet bij te smaken. Oeps, foutje. En dus zie je op de foto geen zalm maar witte schol. Niet nadoen dus, da's geen succes. Maar met zalm is wél lekker.

Voor de rösti gebruikte ik aardappels van CêlaVíta: die zaten in het eerste aardappelpakket dat ik van CêlaVíta kreeg. Drie maanden lang mag ik als bloginsider van Brenda Kookt lekkere recepten bedenken met CêlaVíta aardappels. Eerder deze week bakte ik al een volkoren aardappelbrood en aardappel pannenkoekjes.

In plaats van zelf rösti te maken kun je natuurlijk ook kant-en-klare rösti gebruiken. Ook makkelijk! 

Het recept vind je hier

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.