Gedroogd fruit
Nadat ik laatst granola had gemaakt, wist ik al meteen wat mijn volgende project zou zijn: fruit drogen. Want gedroogd fruit smaakt ook heerlijk door de yoghurt!
24 apr 2016 17:00
Nadat ik laatst granola had gemaakt, wist ik al meteen wat mijn volgende project zou zijn: fruit drogen. Want gedroogd fruit smaakt ook heerlijk door de yoghurt!
23 apr 2016 17:00
Dit is lekker. En zóóó simpel om te maken! Je roert het met een pollepel door elkaar & daarna kan het meteen de oven in :-)
22 apr 2016 17:00
Is bananenbrood lekker, ja of nee? Wat vinden jullie? Ik ben er nog steeds niet over uit. En dus bakte ik er maar weer eens eentje: een suikervrij chocolade bananenbrood.
20 apr 2016 17:00
Beenham kan ik hier thuis nooit te vaak klaar maken voor de mannen. Helemaal met een lekker honing-mosterdsausje er bij. En 't mooiste is: het is maar een paar minuten werk!
19 apr 2016 17:00
Een tulbandcake met kaneel & pecannoten én een geheim ingrediënt dat er extra smaak aan geeft. Je raadt nooit wat ik gebruikte voor deze smeuïge cake!
18 apr 2016 17:00
Een lekker stevig en smaakvol brood, dat is dit meergranen desembrood met walnoten. Brood is zoveel lekkerder met noten en zaden er doorheen!
17 apr 2016 15:00
Afgelopen week was dit ons uitzicht 's ochtends vroeg: palmbomen & de Atlantische oceaan! Met zijn tweetjes waren wij naar Gran Canaria. Zes dagen lang zon, zee, strand, palmbomen en heel veel lekker eten :-)
16 apr 2016 17:00
Deze auberginelasagne met kalkoen & cottage cheese kun je zo stevig of light maken als je zelf maar wilt. Hij is in beide gevallen lekker!
15 apr 2016 17:00
Zelf deeg kneden & zien hoe mooi het rijst voordat het de oven in gaat geeft zoveel voldoening! Maar soms is 't ook wel makkelijk om snel te kunnen. Dit meergranen sodabroodje hoef je niet te kneden & kan meteen de oven in.
14 apr 2016 17:00
't Komt bijna nooit voor bij ons in huis: we hadden fruit over! We hadden zó veel dat we het niet op kregen. En omdat weggooien zonde is, besloot ik er appel- & perenmoes van te maken. Suikervrij!
13 apr 2016 17:00
Een poosje terug at ik in een restaurant gevulde courgette met dadels & vijgen. Dat was lekker! En daarom besloot ik thuis mijn eigen versie te maken.
12 apr 2016 17:00
Elke keer als ik in de winkel zo'n pakket voor een stroopwafelcake zie staan, denk ik: die moet ik maken! Maar dan zónder pakje, natuurlijk. En dus maakte ik laatst deze stroopwafel tulbandcake.
11 apr 2016 17:00
Waarom zou je zelf granola of cruesli maken, als er in de supermarkt zoveel soorten te koop zijn? Ik moet bekennen dat ik dat lange tijd heb gedacht. Tot nu. Want: dit is LEKKER! En ook nog eens veel gezonder én heel snel te maken!
10 apr 2016 17:00
Een poosje terug maakte ik met brooddeeg van zuurdesem al een flammkuchen met appel en rode ui. Dit keer maakte ik er een 'gewone' pizza mee: een pizza hawai, met ham & ananas.
9 apr 2016 17:00
Ik heb geloof ik nog nooit zo'n luchtig & zacht brood gemaakt als dit 9-granen brood. Hij smaakt heerlijk - niet alleen qua structuur, maar ook qua smaak!
8 apr 2016 17:00
Appeltaart light! Dit is perfect voor als je héél erg veel zin hebt in iets lekkers, zoals een warm appelgebakje, maar niet in alle calorieën daarvan. Een kaneelappeltje met rozijnen is lekker én gezond!
7 apr 2016 17:00
Lekker bij de rijst: gewokte biefstukreepjes met paprika en zoete peultjes in een zelfgemaakte teriyaki saus.
6 apr 2016 17:00
Ik ben gek op verse kruiden: ik koop regelmatig een kruidenplantje. Daarnaast heb ik een keuken vol met gedroogde kruiden. Maar dít is een project van onze jongens: de moestuintjes! Staat jullie vensterbank er ook vol mee?
Wil je regelmatig nieuwe recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!