Zuurdesemstarter
Eerder probeerde ik al een zuurdesemstarter te maken (en dat ging mis). Maar nu is het gelukt! Met een zuurdesemstarter kun je heerlijke desembroden bakken zonder gist toe te voegen.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
1 jan. 2016 12:38
Eerder probeerde ik al een zuurdesemstarter te maken (en dat ging mis). Maar nu is het gelukt! Met een zuurdesemstarter kun je heerlijke desembroden bakken zonder gist toe te voegen.
1 jan. 2016 11:05
Het pronkstuk van ons kerstdiner in 2015: varkenshaas in een krokant bladerdeeglaagje, gevuld met ham en zelfgemaakte walnotenpesto.
31 dec. 2015 11:18
Ik heb nog nooit oliebollen gebakken voor oudejaarsavond. Maar appelflappen, dat kan ik wel. En jij ook, want het is echt super simpel.
29 dec. 2015 22:06
Met kerst eten onze jongens net als wij een echt driegangendiner. Ik pas de gerechten gewoon aan hun smaak aan: geen carpaccio vooraf dus, maar een fruitsalade met noten.
29 dec. 2015 21:32
Elk jaar denk ik een compleet kerstmenu uit en elke keer weer vergeet ik mijn eigen (vega) voorgerecht... Dus moest ik ook dit jaar last minute iets bedenken met wat er nog in de koelkast lag. En 't werd iets lekkers: gebakken camembert met blauwe bessen.
28 dec. 2015 21:28
Deze baguettes heb ik al heel wat keren gemaakt. Ze worden elke keer lekker luchtig, met een knapperig korstje, en gaan altijd tot de laatste kruimel op.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!