Gevulde varkenshaas in bladerdeeg

Gepubliceerd op 1 januari 2016 om 11:05

Het pronkstuk van ons kerstdiner in 2015: varkenshaas in een krokant bladerdeeglaagje, gevuld met ham en zelfgemaakte walnotenpesto.

Hij zag er niet alleen mooi uit (wat een paar sterretjes op de bovenkant al niet doen!), maar hij viel ook heel erg in de smaak. Unaniem goedgekeurd. Dit mag vaker op tafel komen te staan!

En het mooiste is: je hebt er eigenlijk niet eens zo veel werk van. Je kunt de varkenshaas prima een dag van te voren al voorbereiden, zodat hij op de dag zelf alleen nog maar in de oven hoeft. Kun jij lekker bij je visite blijven in plaats van uren in de keuken te staan!

We aten er stoofpeertjes (zóóó lekker), spekboontjes en friet bij. Jongens, wat hebben wij heerlijk gegeten! 

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.