Home » Nieuws

Nieuws

Hartje eieren

Vind je ze niet leuk, deze gekookte eitjes in de vorm van een hartje? Staat leuk op de ontbijttafel. Of bij een romantisch ontbijtje op bed :-)

Lees meer »

Boursin borrelplankje

Weekend! Tijd voor een borrel met lekkere hapjes. Of gewoon een lekker luie avond op de bank met wat lekkers er bij. Fijne avond allemaal!

Lees meer »

Basisrecept: cupcakes

Een altijd-handig-basisreceptje voor cupcakes. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig, ze lukken altijd en je kunt er alle kanten mee op.

Lees meer »

Zo maak je een fondant taart

Ik zou 'm al een hele tijd met jullie delen, maar ik kwam er maar niet aan toe om 'm te plaatsen: deze haaien fondant taart bakte ik voor de 7e verjaardag van onze Wander. Ik heb stap voor stap beschreven hoe je zo'n taart maakt!

Lees meer »

Vanille kwarktaart

Vandaag vieren we feest: mijn man is jarig! Tijd voor gebak dus. Dit keer een vanille kwarktaart (die hoef je niet te bakken, lekker handig). Met een extra dikke koekbodem, want dat is natuurlijk het lekkerste onderdeel er van! Ik maakte 'm al veel vaker & heb het recept nu een beetje aangepast.

Lees meer »

Dadel-vijgen brood

Sinds ik een poosje terug een heel erg lekker brood met dadels & noten at, ben ik een beetje verslingerd aan brood met Oosters fruit. Voor dit lekkere vloerbrood gebruikte ik zoete dadels en vijgen.

Lees meer »

M&M cookie taart

Daar is 'ie weer: de M&M cookie taart. Inmiddels een klassieker bij ons thuis. En laatst hadden we weer een jarige: op zijn verzoek bakte ik deze dikke koek met heel veel M&M's er in en op maar weer eens. De jongens zijn er gek op!

Lees meer »

Het Boursin pakket is binnen!

Hij is binnen: het Boursin pakket. Ik had allemaal exotische Boursin producten verwacht, maar het is gewoon de basic Boursin. Maakt niet uit, hier kunnen we wel wat lekkers mee maken - misschien wel des te beter!

Lees meer »