Bladerdeegsterren met Boursin & spinazie

Gepubliceerd op 9 augustus 2016 om 14:08

Mooi en lekker: deze bladerdeegsterren met Boursin & spinazie staan goed op de borreltafel! En je hebt ze zo gemaakt.


Ze worden het mooist goudbruin als je ze nog even bestrijkt met een beetje geklutst ei. Maar de eieren waren hier thuis op, dus ik moest het zonder doen. Ze werden toch nog best mooi bruin, dus het is niet erg als je ook geen eieren in huis hebt! Je kunt deze sterren zowel warm als koud eten. 

Spinazieboursinbladerdeegster3-1.jpg

Ingrediënten voor 10 sterren

  • 10 vellen bladerdeeg, ontdooid
  • 1/2 - 1 pakje Boursin garlic & herbs
  • 200 gram spinazie uit de vriezer, ontdooid en uitgeknepen

 
En zo maak je 't

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de velletjes bladerdeeg vanuit de punten in naar het midden, maar snijd ze niet helemaal doormidden. 
  3. Smeer in het midden van elk velletje bladerdeeg wat Boursin.
  4. Doe daar bovenop wat spinazie.
  5. Vouw elke punt naar het binnen zodat je een ster krijgt. Druk de puntjes voorzichtig tegen elkaar aan.
  6. Bestrijk de sterren eventueel met een beetje geklust ei. 
  7. Schuif de sterren in de oven en bak ze in 25 minuten goudbruin. 


Meer foto's (en het recept) vind je hier

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.