Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Pannenkoeken: basisrecept

Vertel eens eerlijk. Wie van jullie koopt er allemaal een pak pannenkoekenmix, als je een stapel pannenkoeken wilt bakken? Helemaal niet nodig! Met net zoveel ingrediënten maak je zelf pannenkoeken-beslag. Net zo lekker en veel goedkoper!

Lees meer »

Risotto met garnalen uit de oven

Hij proeft heerlijk vol & romig, maar is toch heel gezond, deze risotto met garnalen uit de oven. Er komt nauwelijks boter aan te pas, en toch denk je dat te proeven! Dat klinkt goed, toch?

Lees meer »

Champignonrisotto uit de oven

Eén van de dingen die ik veel te weinig eet is toch wel risotto. Heerlijk vind ik het, zo'n lekkere kleffe gekruide rijst. Omdat het zo'n werk is om er steeds in te moeten roeren, blijft het er vaak bij. Maar naar deze champignonrisotto heb je geen omkijken: hij kan gewoon in de oven!

Lees meer »

Macaroni carbonara ovenschotel

Vandaag doen we eens gek: we maken iets met een pakje! Ik kan me niet heugen wanneer ik dat voor het laatst heb gedaan. Ook wel weer eens leuk dus. We testten een macaroni carbonara ovenschotel.

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!