Koekjes met vrolijke kleurtjes doen het altijd goed bij onze jongens. Deze een beetje zachte gekleurde citroenkoekjes vielen weer erg in de smaak!
Eigenlijk wilde ik de koekjes heel simpel in het gesmolten smeltsnoep dopen. En dan even laten afkoelen en nog eens doen met de andere kleur. Dat werd 'm helaas niet, want het smeltsnoep bleef vrij dik. Dus het werd smeren in plaats van dopen, zoals je op de foto's wel kunt zien. Een beetje meer werk dus! Ik weet nog niet precies waar het 'm nou aan ligt, dat het smeltsnoep zo dik bleef. Aan mij? Aan het soort smeltsnoep? Iets om nog eens mee te experimenteren dus.
Qua smaak maakt het overigens niet uit trouwens, want de koekjes smaken dus prima. De gekleurde laag proeft wel een beetje naar een soort witte chocoladelaag. En dat combineert prima met de citroensmaak van de koekjes, die daardoor niet te overheersend wordt. Lekker!
Het recept vind je hier.
Reactie plaatsen
Reacties