Risotto met garnalen uit de oven

Gepubliceerd op 15 mei 2015 om 22:09

Hij proeft heerlijk vol & romig, maar is toch heel gezond, deze risotto met garnalen uit de oven. Er komt nauwelijks boter aan te pas, en toch denk je dat te proeven! Dat klinkt goed, toch?

Want een saus die eigenlijk alleen maar bestaat uit bouillon en wat groente is geen vette saus. En daar komt de vulling van deze risotto eigenlijk op neer. De enige boter die je gebruikt is om de groenten even kort aan te bakken. En toch is het resultaat risotto met een lekkere dikke saus. Dat vind ik nou zo leuk van risotto!

Ik maakte wel een kleine blunder trouwens: ik was vergeten de staartjes van de garnalen te halen voordat ik ze door de risotto deed. Oeps :-) dat heb je als je zelf geen garnalen eet, dan vergeet je dat soort dingen! Wel even er af halen dus, want de staarten zijn hard en kun je niet eten.

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.