Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Turkse dürüm

Deze week aten we Turkse dürüm met gyrosreepjes, paprika, ui, appel en een kwarksausje. Zelf gemaakt, dus het smaakte anders dan de dürüm uit een kant-en-klaar pakje. Maar 't was lekker!

Lees meer »

Volkoren broodje

Dit volkorenbrood is een stevig, goed vullend brood. Het past prima bij echte winterkost, zoals een bord hete snert.

Lees meer »

Snert

Wij zitten al helemaal in de winterkost. En wat past er beter bij koud weer dan snert? Ik maakte dus een flinke pan lekker stevige snert met véél vlees.

Lees meer »

Râs al hânout krieltjes

Eigenlijk zouden we vandaag pasta eten. Maar ik had zin in aardappeltjes (en er lagen nog krieltjes in de kast), dus ik bakte râs al hânout krieltjes. Lekker.

Lees meer »

Snickers blondies

Voordat je deze Snickers blondies gaat maken waarschuw ik je maar vast: als je ze niet in één keer wilt opeten, dan moet je ze niet maken. Ik herhaal: NIET maken. Want je kunt ze echt niet laten staan!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!