Staat er nog een beetje yoghurt in de koelkast dat hoognodig op moet? Maak er dan taartjes mee! Deze kleine kersenyoghurt taartjes hebben een bodem van cruesli met noten, maar je kunt er natuurlijk ook een gewone koekjesbodem bij maken.Het spannendste onderdeel van dit recept vond ik de vraag of de taartjes wel heelhuids uit de bakringen zouden komen. Een springvorm kun je open klikken en zo om een taart weg halen, maar met een bakring wil dat natuurlijk niet! Ik moest de taartjes dus omhoog duwen uit de bakringen. Dat moest even heel voorzichtig, maar ging gelukkig zonder problemen. Wat daarbij erg hielp waren de bodempjes van de taartjes: een cruesli bodem is namelijk een stuk steviger dan een bodem van biscuit! Dat had ik niet verwacht, maar was wel erg handig om de vormpjes uit de bakringen te krijgen. En dan heb je dus vier van die leuke mini taartjes! Als je wel een bodem met koekjes maakt, dan kun je dus beter voor een springvorm kiezen en een grotere taart maken. Ik ben bang dat je de taartjes anders niet heelhuids uit de vormen krijgt.Ingrediënten voor 4 taartjes