Griesmeel zuurdesembrood
Een griesmeel zuurdesembrood - dat klinkt wel wat gek, vind je ook niet? Maar je moet 't zeker even proeven: het is een heerlijk licht brood, vol van smaak.
24 dec 2016 16:00
Een griesmeel zuurdesembrood - dat klinkt wel wat gek, vind je ook niet? Maar je moet 't zeker even proeven: het is een heerlijk licht brood, vol van smaak.
23 dec 2016 16:00
Pommes duchesse! Deze aardappeltoefjes met paprika & mosterd zijn lekker als bijgerecht, bijvoorbeeld bij het kerstdiner. Ze zien er leuk uit & ze zijn helemaal niet moeilijk om zelf te maken!
22 dec 2016 16:00
Het beste deel van een diner is... het dessert! Een lekker zoet toetje, dat is wat mij betreft de perfecte afsluiting van een etentje. En deze frambozen crème cakerol is daar heel geschikt voor!
21 dec 2016 16:00
Vandaag had ik appeltaart als ontbijt! Maar dan de gezonde variant: met havermout & yoghurt. En aangezien ik absoluut gék ben op appeltaart, was dit geen verkeerd begin van de dag :-)
20 dec 2016 16:00
Chocolade koekjes! Deze zijn onweerstaanbaar (dan ben je maar vast gewaarschuwd). Lekker knapperig, met grote brokken witte, melk en pure chocolade er door én een vleugje pindakaas. Beter kan niet!
19 dec 2016 16:00
We eten eigenlijk niet zo vaak rijst... & ik weet niet precies waarom, want het is simpel & smaakt altijd goed. Deze kip met rode curry in elk geval wel: lekker!
18 dec 2016 16:00
Een gezonde mokcake met chocolade en banaan, die ook nog eens heel snel klaar is. Hier kun je de dag wel mee beginnen!
17 dec 2016 16:00
Een lekker basisbrood voor elke dag: een 'simpel' bruin busbrood. Met zo'n brood maak ik onze jongens altijd blij: als ik dit bak, eten ze veel meer boterhammen dan anders!
17 dec 2016 13:10
Kijk nou, hoe leuk is dat! Mijn kerstbrood staat vandaag in de Telegraaf, in het Vrij magazine dat er als bijlage bij zit. Benieuwd naar het recept voor deze Haagse kakker?
16 dec 2016 16:00
Eén salade met risotto & zongedroogde tomaat voor gistermiddag. En de ander ging vandaag lekker mee naar het werk!
15 dec 2016 16:00
Na al dat Sinterklaaslekkers en met kerst in aantocht doen wij eventjes aan de lijn: & dus maar één speculaasJE bij de koffie! Alles draait om balans, hè? :-D
14 dec 2016 16:00
Brood is nog veel lekkerder als het een leuke vorm heeft! Daarom bakte ik niet een gewoon witbrood, maar maakte ik er dit ronde plukbrood van.
13 dec 2016 16:00
Aardappel anders met gehakt, lekker veel groente, geraspte kaas en 'n zelfgemaakte saus. Veel minder vet dan de kant-en-klare variant uit een potje!
12 dec 2016 16:00
Heb je zin in een lekker zoet broodje bij het ontbijt of de lunch? Maak dan eens kaneel-suiker muffins: luchtige kleine broodcakejes met een heerlijke dikke laag kaneelsuiker op de bovenkant.
11 dec 2016 16:00
Als je van chocolade, pindakaas & havermout houdt, dan is dit ontbijt vast de perfecte combinatie: overnight oats met pindakaas & cacao.
10 dec 2016 16:00
Dit is een 'Haagse kakker': een luxe brood met rozijnen, krenten en een vulling van amandelspijs en kaneel. Een brood met zo'n naam - die móet ik maken! En 't is een aanrader hoor, want hij smaakt heerlijk.
9 dec 2016 16:00
Gevuld speculaas is veel te lekker om alleen tijdens de Sinterklaastijd te eten... Wij lusten dat het hele jaar door wel & dus bakte ik deze dikke speculaas koeken met amandelspijs. Zó lekker!
8 dec 2016 16:00
Ik vind 't erg lekker, de jam van Zonnatura. Er zit veel minder suiker in & geen kunstmatige rommel. Het wordt alleen zo snel verkeerd... ik bewaar de jam in de koelkast, maar ik kom meestal maar tot halverwege het potje & dan staat de schimmel er al weer op. :-( Zo zonde! Hebben jullie dat ook?
Wil je regelmatig nieuwe recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!