Geraspte kaas bewaren
Gooien jullie ook zo vaak geraspte kaas weg omdat de schimmel er al weer op staat? Dat hoeft niet, want je kunt het heel eenvoudig voor langere tijd bewaren!
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
2 mei 2015 20:14
Gooien jullie ook zo vaak geraspte kaas weg omdat de schimmel er al weer op staat? Dat hoeft niet, want je kunt het heel eenvoudig voor langere tijd bewaren!
2 mei 2015 19:42
Zien deze zachte zoete broodjes er niet aanlokkelijk uit? Zo'n bakplaat vol met heerlijk ruikende verse broodjes... hmmm, daar word ik altijd erg blij van!
30 apr. 2015 22:25
Dit kreeg ik gister in mijn mailbox. Wauw! Bijna een maand onderweg met mijn weblog en nu al 1000 bezoekers. Mensen die ik niet eens ken schrijven zich in voor de digitale nieuwsbrief. En al bijna 4000 mensen hebben mijn kookkunsten op Facebook gezien!
30 apr. 2015 17:05
Deze is lekker! Wij houden sowieso wel van salades, maar dit is er zeker eentje om vaker klaar te maken. En ook weer eens wat anders dan anders, deze bosbessen peer salade met geitenkaas en honing mosterd dressing.
28 apr. 2015 19:33
Afgelopen zondag kwamen er onverwacht vijf mensen mee eten. Gezellig! Ik had het avondeten al klaar staan in de koelkast... maar dat was natuurlijk nooit genoeg voor 10 mensen. Ik maakte er dus deze snelle pastaschotel met ham & aubergine bij!
27 apr. 2015 20:14
Volgens de statistieken eten we bruine bonen vooral in de winter. Maar ook in de warmere maanden is het prima te eten, vind ik. In deze zomerse chili con carne zit vooral véél fruit. Lekker fris dus!
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!