Zachte zoete broodjes

Gepubliceerd op 2 mei 2015 om 19:42

Zien deze zachte zoete broodjes er niet aanlokkelijk uit? Zo'n bakplaat vol met heerlijk ruikende verse broodjes... hmmm, daar word ik altijd erg blij van!

Met maar een klein beetje werk heb je zo een bakplaat vol met 24 broodjes gebakken. Echt waar, het is heel simpel! Dus jij kunt het ook. Handig voor als je het huis vol met visite hebt bijvoorbeeld. Of juist voor als je helemaal geen visite hebt ;-)

Nog wel even voor de duidelijkheid: met dit recept maak je zoete broodjes. Ze smaken dus ook echt zoet! Dat je dat maar even weet. De mannen thuis verwachtten namelijk 'gewone' witte bolletjes, en geen zoete broodjes. Niet dat ze niet van zoet brood houden (suikerbrood is hier bijvoorbeeld verdwenen voordat je met je ogen kunt knipperen), maar het verwachtingspatroon was in dit geval een beetje anders.

Dus daarom vertel ik het nog maar even, dan weet je wat je straks eet! En wil je liever geen zoete broodjes? Ook geen man overboord: dan laat je gewoon de 110 gram suiker uit het recept weg. Dan krijg je gewone lekkere zachte witte broodjes.

Het recept vind je hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.