Hartige taart met kip
Lekkere winterkost: een hartige taart met kip, doperwtjes, wortel, ui en aardappeltjes.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
25 okt. 2015 11:47
Lekkere winterkost: een hartige taart met kip, doperwtjes, wortel, ui en aardappeltjes.
25 okt. 2015 10:25
Voor een roomsaus heb je heus geen slagroom nodig. Deze romige trottole met garnalen en spekjes bevat nauwelijks vet. Lekker én gezond dus!
25 okt. 2015 09:29
Pasta op zijn Mexicaans! Deze grote pastaschelpen vulde ik met Mexicaans gekruide groenten, bonen en gehakt. Samen met een salsasaus maak je er een heerlijke ovenschotel van.
22 okt. 2015 13:04
Eén van de voordelen van de herfst: er zijn weer stoofpeertjes! Ik ben er gek op. En ze zijn heel gemakkelijk te maken - je hebt er maar drie ingrediënten voor nodig.
22 okt. 2015 11:05
Nog een paar weken wachten en dan komt Sinterklaas in Nederland aan... En dus is het weer tijd voor gevuld speculaas! Al hoef je daarvoor niet op Sinterklaas te wachten. Deze speculaas taart kun je ook in de rest van het jaar maken.
20 okt. 2015 22:17
Een compleet pastagerecht met pasta, groente, vlees en saus in één pan klaarmaken: kan dat? Ik testte het uit!
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!