Chocolade crêpes
Chocolade crêpes kun je natuurlijk als warme maaltijd eten, maar wat dacht je van crêpes als dessert? Met een bolletje vanille-ijs, of een lekker zoete roomvulling er in...
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
18 mrt 2016 19:36
Chocolade crêpes kun je natuurlijk als warme maaltijd eten, maar wat dacht je van crêpes als dessert? Met een bolletje vanille-ijs, of een lekker zoete roomvulling er in...
17 mrt 2016 20:00
Met wat kruiden & Parmezaanse kaas maak je deze smaakvolle ovengebakken courgette. Lekker bij een stukje vlees & Parmezaanse ovenfriet!
16 mrt 2016 15:30
Vorige week bestookte ik jullie zeven dagen lang met suikervrije berichten. "Veel te kort om er iets van te merken," zeiden sommigen van jullie toen al. En dus ging ik afgelopen week door met suikervrij eten. Dat ging best goed. Nog steeds geen glas cola gehad... (en wat is dat met die paaseitjes?)
15 mrt 2016 12:17
Met zuurdesem kun je niet alleen lekker brood maken, je kunt er ook heerlijke pannenkoeken mee maken!
14 mrt 2016 07:50
Tijdens onze vakantie in Frankrijk aten we een ontzettend lekker notenbrood met verse geitenkaas. Zo'n brood bakte ik dus thuis ook: & deze is minstens zo lekker.
11 mrt 2016 15:00
Als je van héél gemakkelijke ovenschotels houdt, dan moet je nu ff opletten: simpeler dan deze witte bonenschotel met sperziebonen & gerookte kipfilet kan echt bijna niet.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!