Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Hoera! Mijn blog is vandaag jarig! :-)

Vandaag is Het keukentje van Syts één jaar online. Een heel jaar alweer! In de afgelopen 12 maanden kreeg ik van jullie vaak dezelfde vragen te horen. Met stip op één: “Hoe kun je nou al die lekkere dingen bakken & toch slank zijn?” :-) Maar jullie vroegen ook vaak: “Verdien je er iets mee?”, “Waar haal je de tijd vandaan?” en “Hoeveel bezoekers komen er eigenlijk op je site?” De antwoorden op die vragen lees je hier!

Lees meer »

Wit karnemelkbrood

Het lijkt misschien op 't eerste gezicht op een cake, maar 't is toch écht een wit karnemelk brood! Al hebben onze jongens er van gesmuld alsof 't cake was, trouwens.

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!