Zoete boffert met perzik & rozijn
Deze boffert (of poffert / trommelkoek) is lekker zoet door de rozijnen & perzik die er door heen zitten. Lekker als warme maaltijd of bij een kopje thee!
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
2 apr. 2016 16:40
Deze boffert (of poffert / trommelkoek) is lekker zoet door de rozijnen & perzik die er door heen zitten. Lekker als warme maaltijd of bij een kopje thee!
1 apr. 2016 17:00
Het is tijd voor pizza! Dit keer een Duitse flammkuchen met appel & rode ui. Het brooddeeg maakte ik met zuurdesem, maar je kunt ook gewoon pizzadeeg gebruiken.
31 mrt. 2016 14:14
Deze bollen bársten letterlijk van smaak. De karnemelk, olijven en zongedroogde tomaatjes maken hier iets bijzonders van. Voor wie van een pittig broodje houdt!
30 mrt. 2016 21:18
Lekker en gezond: zalm met gehakte pistachenoten en een sausje van kokos & groene curry. Iets heel anders dan anders!
29 mrt. 2016 09:46
Dit is speciaal voor alle mannen: brood met BIER! En je hoeft er helemaal geen keukenprins voor te zijn: gewoon met een lepel alle ingrediënten door elkaar roeren & hop, zo de oven in.
28 mrt. 2016 17:00
Vandaag geen lasagne met een rode saus, maar met een witte! Deze lasagne alfredo is heel eenvoudig zelf te maken met een beetje melk, bouillon, bloem en kaas.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!