Runderstoofpot met peer
Lekker zoet, deze runderstoofpot met peer. De krieltjes bak je gewoon mee, dus je hebt maar één pan nodig voor dit gerecht!
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
5 apr. 2016 10:47
Lekker zoet, deze runderstoofpot met peer. De krieltjes bak je gewoon mee, dus je hebt maar één pan nodig voor dit gerecht!
4 apr. 2016 13:00
Vandaag is Het keukentje van Syts één jaar online. Een heel jaar alweer! In de afgelopen 12 maanden kreeg ik van jullie vaak dezelfde vragen te horen. Met stip op één: “Hoe kun je nou al die lekkere dingen bakken & toch slank zijn?” :-) Maar jullie vroegen ook vaak: “Verdien je er iets mee?”, “Waar haal je de tijd vandaan?” en “Hoeveel bezoekers komen er eigenlijk op je site?” De antwoorden op die vragen lees je hier!
3 apr. 2016 13:08
Het lijkt misschien op 't eerste gezicht op een cake, maar 't is toch écht een wit karnemelk brood! Al hebben onze jongens er van gesmuld alsof 't cake was, trouwens.
2 apr. 2016 16:40
Deze boffert (of poffert / trommelkoek) is lekker zoet door de rozijnen & perzik die er door heen zitten. Lekker als warme maaltijd of bij een kopje thee!
1 apr. 2016 17:00
Het is tijd voor pizza! Dit keer een Duitse flammkuchen met appel & rode ui. Het brooddeeg maakte ik met zuurdesem, maar je kunt ook gewoon pizzadeeg gebruiken.
31 mrt. 2016 14:14
Deze bollen bársten letterlijk van smaak. De karnemelk, olijven en zongedroogde tomaatjes maken hier iets bijzonders van. Voor wie van een pittig broodje houdt!
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!