Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Salami wrap

Een wrap is zo handig om snel iets lekkers mee te maken. Deze hapjes met salami en ijsbergsla, bijvoorbeeld.

Lees meer »

Chocolade walnoten cake

Een simpele cake die het altijd goed doet: chocolade cake met walnoten. Het recept is zo eenvoudig dat je 'm bijna met je ogen dicht kunt maken (nou ja, BIJNA dan hè. Ik zou 't niet echt proberen!)

Lees meer »

Aardappelsalade

Aardappelsalade associeer ik op één of andere manier altijd met barbecueën. Geen idee waarom: ik at 't vast voor het eerst bij een barbecue! Deze aardappelsalade met augurkjes maakte ik zelf, met een zak CêlaVíta tijm zeezout aardappeltjes.

Lees meer »

Bananen crumble cake

Vandaag geen gewone bananencake: nee, eentje met er bovenop een dikke crumble laag en om 't af te maken ook nog een laag glazuur er over heen!

Lees meer »

Asperge ratatouille met kidneybonen

Eten jullie vaak asperges? Ik eigenlijk nooit. Dus het werd wel eens tijd om ze te maken. Ik maakte er een ratatouille uit de oven mee. En weet je? Ik vond 't LEKKER! Haha, ik verbaasde mijzelf! :-)

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!