Salami wrap

Gepubliceerd op 2 juni 2016 om 17:00

Een wrap is zo handig om snel iets lekkers mee te maken. Deze hapjes met salami en ijsbergsla, bijvoorbeeld.


Omdat eigenlijk alles wel op een wrap kan, hoef je niet eens speciale ingrediënten voor in huis te halen. Ik bewaar een aangebroken verpakking wraps in de vriezer: en als je er eentje uit haalt, is hij in een paar minuten ontdooid. Dus als er onverwacht visite voor de deur staat, kun je altijd iets lekkers op tafel zetten. 

Ik had nog wat zuivelspread, salami en sla: dus dit keer werd het deze variant. Maar je kunt er ook allerlei soorten kaas op doen (geitenkaas! Of een gewone plak kaas, of feta...). En fruit (appel is er lekker op!). Of noten en pijnboompitten. Tomaatjes of vis. En wat dacht je van pindakaas met banaan? 

Wrap-salami-sla-14-1.jpg

Ingrediënten voor ca. 10 hapjes

  • 1 grote tortilla wrap
  • zuivelspread bieslook light
  • 3 plakken salami
  • handje ijsbergsla


En zo maak je het

  1. Besmeer de wrap met een laag zuivelspread. Leg daar boven op de plakken salami en tot slot de ijsbergsla.
  2. Rol de wrap op en snijd hem in stukjes.


Meer foto's (en het recept) vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.