Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Kiwi-ijs

Kiwi-ijs! Ik vind kiwi's wel lekker, maar eet ze bijna nooit. Ik krijg er vaak zo'n metalige smaak van in mijn mond. Hebben jullie dat ook wel eens? Dus maakte ik maar ijs van een paar kiwi's, dan heb ik daar geen last van! :-)

Lees meer »

Mexicaanse gevulde pastaschelpen

Pasta op zijn Mexicaans! Ik vulde deze grote pastaschelpen met lekker pittige Mexicaans gekruide groenten, bonen en gehakt. Samen met een salsasaus maak je er een heerlijke ovenschotel van.

Lees meer »

Volkorenbrood

Ken je dat? Dat je brood bakt dat heerlijk ruikt, een prima structuur heeft en precies smaakt zoals het moet, maar dat je toch niet 100% tevreden bent... :-) Mijn doel was een volkorenbrood met een ronde bovenkant, maar die werd vrij recht. 't Was wél lekker!

Lees meer »

Wie weet wat voor appels dit zijn?

Hebben jullie een idee wat dit voor appelsoort zou kunnen zijn? Ik ben het kaartje dat aan de boom hing kwijt geraakt... en ik heb dus echt geen flauw idee! Ze groeien wel goed, hè? De appels zijn inmiddels al best groot. Ik ben zo benieuwd hoe ze smaken! Maar daar moeten we nog wel even op wachten... :-)

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!