Mie met tonijn uit de oven
De man hier in huis was erg blij: want er stond pasta met vis op tafel! :-) Ik maakte namelijk een ovenschotel met mie, tonijn & doperwten. Super makkelijk om te maken én ook nog gezond!
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
14 sep 2017 16:00
De man hier in huis was erg blij: want er stond pasta met vis op tafel! :-) Ik maakte namelijk een ovenschotel met mie, tonijn & doperwten. Super makkelijk om te maken én ook nog gezond!
13 sep 2017 16:00
Wat een regen! Echt weer voor een stevige ovenschotel. Zoals deze met zuurkool, spekjes, appel, rozijnen & geitenkaas. Kunnen we er weer even tegen aan... Fijne avond!
12 sep 2017 16:00
Wist je dat je heel eenvoudig zelf pindakaas kunt maken? Je hebt er maar 3 ingrediënten voor nodig, het kost bijna niks & 't is zomaar klaar. In Nederland kunnen we natuurlijk in elke supermarkt pindakaas kopen, maar mochten we ooit gaan emigreren, dan maak ik 't zelf!
11 sep 2017 16:00
Hoi! Nog een lekkere lunch: twee plakken zelfgebakken desembroodjes, belegd met pesto, salami, rucola, ei & pijnboompitjes.
10 sep 2017 16:00
Wij eten echt veel te weinig tortellini! En dat terwijl we het alle vijf heel erg lekker vinden. Ik maakte bij deze tortellini's een curry sausje met tomaten & spekjes.
9 sep 2017 16:00
Deze yoghurtcake met rozijnen is zo lekker! Vooral de bovenkant: een lekker knapperig suikerlaagje met amandelschaafsel. Hij is lekker zacht & luchtig, en je hebt er minder boter voor nodig dan voor een gewone cake.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!