Desembroodje met pesto, salami & ei
Hoi! Nog een lekkere lunch: twee plakken zelfgebakken desembroodjes, belegd met pesto, salami, rucola, ei & pijnboompitjes.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
11 sep. 2017 16:00
Hoi! Nog een lekkere lunch: twee plakken zelfgebakken desembroodjes, belegd met pesto, salami, rucola, ei & pijnboompitjes.
10 sep. 2017 16:00
Wij eten echt veel te weinig tortellini! En dat terwijl we het alle vijf heel erg lekker vinden. Ik maakte bij deze tortellini's een curry sausje met tomaten & spekjes.
9 sep. 2017 16:00
Deze yoghurtcake met rozijnen is zo lekker! Vooral de bovenkant: een lekker knapperig suikerlaagje met amandelschaafsel. Hij is lekker zacht & luchtig, en je hebt er minder boter voor nodig dan voor een gewone cake.
8 sep. 2017 16:00
Wraps zijn ideaal om te vullen met gewokte gehakt & groente, of om borrelhapjes mee te maken. Maar je kunt er ook heerlijk mee lunchen! Deze wraps vulde ik met roomkaas, salami, tomaten & ijsbergsla.
7 sep. 2017 16:00
Makkelijker dan dit kan bijna niet: schuif een ovenschaal met een dikke plak zalm, groente & aardappeltjes in de oven, en een half uur later komt het er gaar & warm weer uit.
6 sep. 2017 16:00
Ben je op zoek naar een alternatief voor mini taartbodems die vooral van bloem, boter & suiker zijn gemaakt? Probeer dan eens deze bodems met kokos! Ze zijn zoet, knapperig en er zit amper suiker in.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!