Desembroodje met pesto, salami & ei

Gepubliceerd op 11 september 2017 om 16:00

Hoi! Nog een lekkere lunch: twee plakken zelfgebakken desembroodjes, belegd met pesto, salami, rucola, ei & pijnboompitjes.


Deze 2 broodjes maakte ik natuurlijk niet voor mezelf (want ik eet nog steeds geen vlees). O.a. hier, hier & hier vind je lekkere broodjes zónder vlees! 

Desembroodpestosalamieirucolapijnboom112-1.jpg

Ingrediënten voor 2 kleine broodjes

  • 2 plakken desembrood (maar ander brood kan natuurlijk ook)
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 2 plakken salami, door midden gesneden
  • handje rucola
  • 1 hardgekookt ei, in plakjes
  • peper, zout
  • handje pijnboompitten


En zo maak je ze

  1. Besmeer beide broodjes met een laag pesto.
  2. Leg op elk broodje twee halve plakken salami. Leg de rucola op de salami, en daar boven op de plakjes ei.
  3. Bestrooi het ei met wat peper en zout. 
  4. Strooi een handje pijnboompitjes over de broodjes. 


Meer foto's (en het recept) vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.