Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Karnemelk pannenkoeken

Het is vandaag Nationale Pannenkoekendag! Dus dan zit er niks anders op hè: dat wordt bakken. Ik maakte een lekker grote stapel karnemelk pannenkoeken. Wat staat er vandaag bij jullie op tafel?

Lees meer »

Mexicaanse gevulde paprika's

Lekker anders, deze kruidige Mexicaanse paprika's met gehakt, kidneybonen & cottage cheese! Het smaakte ons in elk geval prima, deze variatie op paprika's met rijst & kip.

Lees meer »

Lasagne met ham & spinazie

Joehoe! Onze jongens beginnen lasagne lekker te vinden. Ik ben zo blij! :-) Waarschijnlijk lusten jullie kinderen dat al láng, maar bij ons duurde het dus even. Ik moet er vooral veel kaas over doen, dat vinden ze het allerlekkerst. En dan doe ik er nog niet alle groenten door die we er voor onszelf wel doorheen doen. Ik moet het niet meteen overdrijven, hè? Voor onszelf dus dit keer wél met spinazie, en voor de jongens alleen met ham en saus. En kaas! :-)

Lees meer »

Frambozen melkcake

Een roze cake! Ik dacht, die willen de jongens natuurlijk niet opeten (want ja, hij is tenslotte roze). Maar nee hoor, hij is tot de laatste kruimel op gegaan! Ik maakte 'm met frambozen drinkyoghurt & dat geeft de cake een extra lekkere smaak.

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!